Call Me Crazy

Derde deel in de Bellamy Creek serie
Call Me Crazy Deel 3
Call Me Crazy Deel 3

Een grappige, sexy small town -romance die je alles doet vergeten!

Samenvatting

Het was het perfecte plan. Ik had – tijdelijk – een vrouw nodig om het familiebedrijf te kunnen erven. En zij had een gunst nodig: zo een waarvan het negen maanden duurt om zich te ontwikkelen. We hadden het helemaal uitgestippeld, van de handen-thuis-regel op onze huwelijksnacht (haar idee) tot de afspraak om niet verliefd te worden (die van mij). Zij zou met me trouwen, ik zou haar helpen met haar kinderwens, en na een jaar zouden we op goede voet uit elkaar gaan, zonder gedoe en vooral ook zonder spijt. Want Bianca Rossi en ik kunnen als geen ander het bloed onder elkaars nagels vandaan halen, dat doen we al sinds onze kinderjaren. Het probleem is dat ze inmiddels niet alleen volwassen is, maar ook onweerstaanbaar knap en nóg bedrevener in mij irriteren.

De huwelijksnacht? Die ging misschien niet helemaal volgens plan. Nu ze bij me ingetrokken is, word ik pas echt gek. Door haar sexy lippen, haar scherpe gevoel voor humor en de broodjes die ze maakt omdat ze weet dat ik er zo van hou, wil ik al snel elke regel breken die we hebben afgesproken. Ons verhaal had nooit moeten eindigen als lang en gelukkig. En je verklaart me misschien voor gek, maar ik geloof dat ik verliefd ben op mijn vrouw.

‘Als Enzo en Bianca hun gevoelens voor elkaar beginnen toe te geven… Wow, dan wordt het wárm. In die ontwikkeling zie je hoe groot het talent van deze schrijver is!’ – Shh Moms Reading

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044935738
NUR: 302
Type: E-book
Auteur(s): Melanie Harlow
Vertaler: Bianca Nederlof
Prijs: 7,99 3,99
Aantal pagina's: 257
Uitgever: Heartbeat
Verschijningsdatum: 14-12-2023

Specificaties

ISBN: 9789046178553
NUR: 302
Type: Luisterboek
Auteur(s): Melanie Harlow
Vertaler: Bianca Nederlof
Voorlezer: Priscilla Knetemann, Olaf Haagen
Prijs: 9,99
Duur: 10 uur en 37 minuten
Uitgever: Heartbeat
Verschijningsdatum: 14-12-2023
Call Me Crazy Deel 3
Call Me Crazy Deel 3
E-book:
7,99 3,99

Gerelateerde artikelen

10 boeken over lezen, boeken en lezers

Als boekenwurm stopt je hobby natuurlijk niet bij het lezen van boeken. Ben je net als wij het liefst 24/7 bezig met boeken? Dan mogen deze boeken over boeken, lezen en boekenliefhebbers niet op jouw TBR (To Be Read) ontbreken!

Blog
Lees meer