Pakpapier De keuze en Het geschenk van Edith Eger

Vier de vrijheid met Edith Eger

De boeken van Dr. Edith Eger, De keuze en Het geschenk, zijn een inspiratie voor velen. In deze boeken deelt Edith Eger haar levensverhaal en laat ze zien hoe de lezer dagelijks voor vrijheid kan kiezen. Het is dan ook niet voor niets dat er al ruim 200.000 exemplaren van Egers boeken verkocht zijn!

Om dit te vieren worden de boeken bij aanschaf van De keuze en Het geschenk bij de lokale boekhandel mooi ingepakt met bijpassend inpakpapier. Zo worden deze inspirerende boeken een nog mooier geschenk voor jezelf of een ander!

Lees ook deze artikelen

Bevrijd jezelf uit de gevangenis van starheid

Edith Eger vertelt in 'Het geschenk' over de gevangenis van rigiditeit: "Ruziemaken op zich zorgt er niet voor dat je gevangen blijft zitten. Wat ons gevangenhoudt, is het starre denken dat we vaak gebruiken om met ruzie om te gaan."

Blog
Lees meer

September is de maand van persoonlijke ontwikkeling

In dit artikel over de maand van persoonlijke ontwikkeling geven we je verschillende top 5 leestips die je helpen je beste zelf te vinden, je afhelpen van slechte gewoontes, je professioneel helpen groeien, inspireren met bijzondere verhalen en je laten shinen in al je rollen.

Blog
Lees meer

Winterlezen

Speciaal voor jouw winter hebben we toplijsten gemaakt van de beste romans, thrillers en non-fictieboeken. Zo kun je de koude wintermaanden nog gezelliger maken!

Blog
Lees meer

Zomerlezen

De beste boeken voor op vakantie!

Blog
Lees meer