Het begint hier warm te worden: de drie soorten maatregelen voor een betere toekomst

Het laten horen van je stem

Over het geheel genomen kun je zeggen dat je je niet druk moet maken als je weinig uitstoot. Concentreer je erop dat je stem wordt gehoord en ga na waar je de grootste invloed kunt uitoefenen, of dat nu in je loopbaan is, in de politiek of in je persoonlijke levenssfeer.

Een kijkje in de spiegel

Als je veel uitstoot, kijk dan in de spiegel. Zelfs dan zal het vaak meer impact hebben om aan een verandering van het systeem te werken dan te stressen over je eigen uitstoot. Zoals het natuurlijk tamelijk idioot is dat Emma Thompson voor een demonstratie van Extinction Rebellion van Los Angeles naar Londen vliegt. Maar toch is het waarschijnlijk beter dan wanneer je haar niet laat vliegen en ze nooit aan het protest deelneemt.

Lees ook deze artikelen

Vijf manieren om een voorjaarsdip te voorkomen

Het voorjaar brengt vernieuwing en frisheid, maar voor sommigen kan het ook een tijd van vermoeidheid en lusteloosheid zijn. Hier zijn vijf effectieve strategieën, elk ondersteund door een boek dat je op weg helpt naar een positieve verandering.

Blog
Lees meer

Nieuwe boeken in februari 2024

In februari 2024 verschijnen er weer volop nieuwe boeken. Ben jij benieuwd naar de boeken die in december bij A.W. Bruna Uitgevers verschijnen? Lees het hier!

Blog
Lees meer