Het begint hier warm te worden: de drie soorten maatregelen voor een betere toekomst

Het laten horen van je stem

Over het geheel genomen kun je zeggen dat je je niet druk moet maken als je weinig uitstoot. Concentreer je erop dat je stem wordt gehoord en ga na waar je de grootste invloed kunt uitoefenen, of dat nu in je loopbaan is, in de politiek of in je persoonlijke levenssfeer.

Een kijkje in de spiegel

Als je veel uitstoot, kijk dan in de spiegel. Zelfs dan zal het vaak meer impact hebben om aan een verandering van het systeem te werken dan te stressen over je eigen uitstoot. Zoals het natuurlijk tamelijk idioot is dat Emma Thompson voor een demonstratie van Extinction Rebellion van Los Angeles naar Londen vliegt. Maar toch is het waarschijnlijk beter dan wanneer je haar niet laat vliegen en ze nooit aan het protest deelneemt.

Lees ook deze artikelen

Nieuwe boeken in september 2023

In september 2023 verschijnen er weer volop nieuwe boeken. Ben jij benieuwd naar de boeken die in september bij A.W. Bruna Uitgevers verschijnen? Lees het hier!

Blog
Lees meer

15 non-fictieboeken om te lezen vóór je 30ste!

an je 20ste tot je 30ste maken mensen vaak enorme veranderingen mee: studeren, op jezelf wonen, een relatie, kinderen er kan van alles op je af komen. Wat het leven ook voor je in petto heeft: met deze boeken ben je er klaar voor!

Blog
Lees meer