Het begint hier warm te worden: de drie soorten maatregelen voor een betere toekomst

Het laten horen van je stem

Over het geheel genomen kun je zeggen dat je je niet druk moet maken als je weinig uitstoot. Concentreer je erop dat je stem wordt gehoord en ga na waar je de grootste invloed kunt uitoefenen, of dat nu in je loopbaan is, in de politiek of in je persoonlijke levenssfeer.

Een kijkje in de spiegel

Als je veel uitstoot, kijk dan in de spiegel. Zelfs dan zal het vaak meer impact hebben om aan een verandering van het systeem te werken dan te stressen over je eigen uitstoot. Zoals het natuurlijk tamelijk idioot is dat Emma Thompson voor een demonstratie van Extinction Rebellion van Los Angeles naar Londen vliegt. Maar toch is het waarschijnlijk beter dan wanneer je haar niet laat vliegen en ze nooit aan het protest deelneemt.

Lees ook deze artikelen

Je zelfbeeld verbeteren na de zwangerschap – 4 tips!

Een zwangerschap en bevalling hebben vaak een grote impact op je lijf, en dat gecombineerd met hormonen zorgt er vaak voor dat je zelfbeeld een flinke deuk oploopt. Lees hieronder meer over hoe je je zelfbeeld na de zwangerschap kunt verbeteren. Met fragmenten uit VerlosMoeder van Djanifa Da Conceicao

Blog
Lees meer

Nieuwe boeken in april 2023

Ben jij benieuwd naar de nieuwe boeken die in april bij A.W. Bruna Uitgevers verschijnen? Lees dan snel verder!

Blog
Lees meer