De provocatie

De provocatie Deel 1
De provocatie Deel 1

Samenvatting

Spanning van hier tot Washington

In een kleine plattelandsgemeenschap in West Virginia waar nooit iets opzienbarends gebeurt, wordt een gruwelijke vondst gedaan. Een echtpaar is in hun eigen woning op brute wijze om het leven gebracht. Het lijkt in eerste instantie een zaak voor de plaatselijke politie, totdat blijkt dat de vermoorde man een militair was en zijn vrouw connecties had met het Pentagon. De US Army’s Criminal Investigative Division – ACID – zet zijn beste man op de zaak. Voormalig militair John Puller is iemand die weinig bezit of nodig heeft, die graag alleen werkt en die onverzettelijkheid koppelt aan een diepgewortelde hang naar de waarheid. Al snel nadat Puller op de zaak is gezet, botst hij met Sam Cole, de vrouwelijke rechercheur van Moordzaken die het onderzoek leidt. Terwijl Puller zich een weg baant door leugens, dwaalsporen en bedrog, komt hij erachter dat niets en niemand is wat het lijkt in dit onschuldig ogende stadje. Dan blijkt dat achter de toch al complexe zaak een samenzwering schuilgaat die veel verder reikt dan Puller ooit voor mogelijk had gehouden…

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044963687
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s): David Baldacci
Vertaler: Hugo Kuipers
Prijs: 7,99
Aantal pagina's: 367
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Verschijningsdatum: 01-11-2011

Specificaties

ISBN: 9789046172209
NUR: 332
Type: Luisterboek
Auteur(s): David Baldacci
Vertaler: Hugo Kuipers
Voorlezer: Bas van Werven
Prijs: 9,99
Duur: 11 uur en 47 minuten
Uitgever: Bruna Uitgevers B.V., A.W.
Verschijningsdatum: 18-01-2019
De provocatie Deel 1
De provocatie Deel 1
E-book:
7,99

Gerelateerde artikelen

Zomerlezen: de beste boeken voor een geslaagde zomervakantie

Ook zo'n zin in een zomer met (ont)spannende boeken lezen op je balkon, in de tuin of op het strand?! Speciaal voor jouw zomer(vakantie) hebben we een overzicht gemaakt van onze beste thrillers van dit moment. Hoef jij alleen nog maar te kiezen welke het beste past bij je (be)stemming 😉.

Blog
Lees meer

Leestips voor de Thriller Weken

Van 25 mei tot en met Vaderdag is er weer extra veel aandacht voor spannende boeken in de vorm van de Thriller Weken 2023. Ga je voor de beste (ont)spanning? Lees dan deze thrillers.

Blog
Lees meer