Het geschenk

12 lessen die je leven kunnen redden

Toonaangevend psycholoog Edith Eva Eger – bekend als de ballerina van Auschwitz – begeleidt lezers op een universele reis naar vrijheid en genezing.

Samenvatting

Wat er met ons gebeurt is uiteindelijk niet het belangrijkst. Het gaat erom wat we ermee doen.

We krijgen in ons leven allemaal te maken met lijden. We kennen allemaal verdriet, verlies, wanhoop, angst en mislukking. Maar we hebben ook allemaal een keuze als we te maken krijgen met trauma of moeilijkheden. We kunnen opgeven of ervoor kiezen om elk moment als een geschenk te ervaren.

Dr. Edith Eger, gevierd therapeut en Holocaustoverlever, heeft deze praktische gids geschreven om ons zachtjes aan te moedigen de gedachten die ons gevangen houden en het destructieve gedrag dat ons belemmert te veranderen. Haar krachtige lessen vormen samen met de verhalen uit Egers’ eigen leven en die van haar cliënten Het geschenk . In dit boek leer je om je slechtste momenten te zien als je beste leermeester, en vind je vrijheid door de kracht die erin zit.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400512252
NUR: 770
Type: Gebonden
Auteur(s): Edith Eger
Vertaler: Elisabeth van Borselen
Prijs: 20,00
Aantal pagina's: 224
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 06-10-2020

Specificaties

ISBN: 9789044979077
NUR: 770
Type: E-book
Auteur(s): Edith Eger
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 224
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 07-10-2020

Specificaties

ISBN: 9789046174708
NUR: 770
Type: Luisterboek
Auteur(s): Edith Eger
Voorlezer: Maartje van de Wetering
Prijs: 13,99
Duur: 6 uur en 17 minuten
Uitgever: Lev
Verschijningsdatum: 16-10-2020

Gerelateerde artikelen

15 non-fictieboeken om te lezen vóór je 30ste!

an je 20ste tot je 30ste maken mensen vaak enorme veranderingen mee: studeren, op jezelf wonen, een relatie, kinderen er kan van alles op je af komen. Wat het leven ook voor je in petto heeft: met deze boeken ben je er klaar voor!

Blog
Lees meer

Edith Eger – Mijn geheim hield me gevangen

Op 4 en 5 mei vieren we onze vrijheid en herdenken we het verleden. Edith Eger overleeft als jong meisje de Holocaust. In haar boeken doet zij verslag van haar leven en geeft haar levenslessen door. Een verhaal dat verteld moet blijven worden.

Blog
Lees meer

Bevrijd jezelf uit de gevangenis van starheid

Edith Eger vertelt in 'Het geschenk' over de gevangenis van rigiditeit: "Ruziemaken op zich zorgt er niet voor dat je gevangen blijft zitten. Wat ons gevangenhoudt, is het starre denken dat we vaak gebruiken om met ruzie om te gaan."

Blog
Lees meer

September is de maand van persoonlijke ontwikkeling

In dit artikel over de maand van persoonlijke ontwikkeling geven we je verschillende top 5 leestips die je helpen je beste zelf te vinden, je afhelpen van slechte gewoontes, je professioneel helpen groeien, inspireren met bijzondere verhalen en je laten shinen in al je rollen.

Blog
Lees meer