Het geschenk (herziene editie)

14 lessen die je leven kunnen veranderen
Het geschenk (herziene editie)

Herziene editie van de everseller, inclusief nieuwe hoofdstukken vol levenslessen en inspirerende inzichten

Samenvatting

Elk moment in Auschwitz was de hel op aarde. Het was ook mijn beste leerschool. Onderworpen aan verlies, martelingen, uithongering en de constante dreiging  van de dood, ontdekte ik middelen om te overleven en vrij te zijn, die ik nog steeds elke dag gebruik.

Op haar donkerste momenten ontdekte Edith Eger dat de meest schadelijke gevangenis in haar hoofd zat. Gebaseerd op haar ongelooflijke verhaal en ervaring als gevierd therapeut, deelt ze waardevolle levenslessen om te helen en te inspireren, zodat ook wij kunnen losbreken van alles wat ons tegenhoudt. Deze herziene editie van Het geschenk bevat twee nieuwe hoofdstukken waarin dr. Eger de waardevolle inzichten en lessen doorgeeft die ze heeft geleerd tijdens de COVID-19-pandemie. Daarnaast deelt ze recepten van enkele van haar favoriete gerechten.

Goed om te weten

  • Van de boeken van Edith Eger zijn al meer dan 250.000 exemplaren verkocht
  • In De keuze vertelde Edith Eger haar persoonlijke verhaal, in Het geschenk laat ze zien hoe we zelf vrij kunnen worden
  • Nieuwe persoonlijke hoofdstukken

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400517301
NUR: 770
Type: Paperback
Auteur(s): Edith Eger
Vertaler: Elisabeth van Borselen
Prijs: 20,00
Aantal pagina's: 272
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 09-04-2024
Het geschenk (herziene editie)
Paperback:
20,00

Gerelateerde artikelen

Non-fictie top 10 van 2023

In het afgelopen jaar zijn er weer volop inspirerende non-fictieboeken uitgekomen. Hier vind je een overzicht van de top 10 non-fictie van 2023 die zijn verschenen bij Lev. uitgevers.

Blog
Lees meer

15 non-fictieboeken om te lezen vóór je 30ste!

an je 20ste tot je 30ste maken mensen vaak enorme veranderingen mee: studeren, op jezelf wonen, een relatie, kinderen er kan van alles op je af komen. Wat het leven ook voor je in petto heeft: met deze boeken ben je er klaar voor!

Blog
Lees meer

Edith Eger – Mijn geheim hield me gevangen

Op 4 en 5 mei vieren we onze vrijheid en herdenken we het verleden. Edith Eger overleeft als jong meisje de Holocaust. In haar boeken doet zij verslag van haar leven en geeft haar levenslessen door. Een verhaal dat verteld moet blijven worden.

Blog
Lees meer

Bevrijd jezelf uit de gevangenis van starheid

Edith Eger vertelt in 'Het geschenk' over de gevangenis van rigiditeit: "Ruziemaken op zich zorgt er niet voor dat je gevangen blijft zitten. Wat ons gevangenhoudt, is het starre denken dat we vaak gebruiken om met ruzie om te gaan."

Blog
Lees meer