Edith Eger in gesprek met Clarice Gargard

Ieder jaar herdenken wij op 4 en 5 mei het verleden en vieren we onze vrijheid. In haar eerste boek De keuze vertelt Edith Eger haar persoonlijke verhaal, in haar boek Het geschenk vertelt Edith Eger hoe we vrijheid kunnen vinden in onszelf, zelfs in de meest uitzichtloze omstandigheden. 

Online interview
Op donderdag 13 mei (20.15 – 21.30) gaat Edith Eger in gesprek met Clarice Gargard, tijdens een online event i.s.m. The School of Life. In dit online event geeft ze aan de hand van haar eigen verhaal en de verhalen van haar patiënten advies over hoe je kiest om het leven als geschenk te zien. Ben jij erbij? Want, zo is de uitdrukking: vrijheid vier je samen! Klik hier voor kaartjes.

Over dr. Edith Eger
Dr. Edith Eger, gevierd therapeut en Holocaustoverlever, heeft deze praktische gids geschreven om ons zachtjes aan te moedigen de gedachten die ons gevangen houden en het destructieve gedrag dat ons belemmert te veranderen. Haar krachtige lessen vormen samen met de verhalen uit Egers’ eigen leven en die van haar cliënten Het geschenk. In dit boek leer je om je slechtste momenten te zien als je beste leermeester, en vind je vrijheid door de kracht die erin zit.

Gerelateerde artikelen

Zomerlezen

Speciaal voor jouw vakantie hebben wij een niet…

Blog
Lees meer