Internationale megadeal voor Nederlands thrillerdebuut

Sam Eades, Editorial Director bij Orion: ‘Het verhaal geeft een angstaanjagende blik in de duistere toekomst van de wereldpolitiek, social media en fake news en is eveneens een meeslepende en dwangmatige karakterstudie van een man met vele gezichten; die van een liefhebbende echtgenoot, toegewijde vader en een meedogenloze dictator. The Man With a Thousand Faces wordt de belangrijkste thriller van Orion in 2025. We zien Lex als de toekomst van ons misdaad- en thrillerfonds naast onze auteurs Michael Connelly, Ian Rankin en Robert Ludlum. Dit wordt de volgende wereldwijde thrillersensatie, zorg dat je het niet mist…’

De thrillerpodcast De Vrouw met Duizend Gezichten ging op 8 mei live. De achtdelige podcastserie is in rap tempo uitgegroeid tot een van de populairste podcasts van dit moment en staat momenteel op #1 in de Apple-chart en op #9 in de Spotify-top-10. Boek en podcast spelen zich in dezelfde wereld af, maar vertellen afzonderlijke verhalen die los van elkaar te lezen/beluisteren zijn.

Gerelateerde artikelen

Leestips voor de Thriller Weken 2023

Van 25 mei tot en met Vaderdag is er weer extra veel aandacht voor spannende boeken in de vorm van de Thriller Weken 2023. Ga je voor de beste (ont)spanning? Lees dan deze thrillers.

Blog
Lees meer

Reis om de wereld met deze 7 topthrillers!

Met een boek kun je een wereldreis maken vanaf je eigen comfortabele bank en met een thriller ervaar je spanning en adrenaline zonder dat je daadwerkelijk gevaar loopt. Met deze 7 thrillers reis je de hele wereld rond, en je hoeft er niet eens de deur voor uit!

Blog
Lees meer