Internationale megadeal voor Nederlands thrillerdebuut

Sam Eades, Editorial Director bij Orion: ‘Het verhaal geeft een angstaanjagende blik in de duistere toekomst van de wereldpolitiek, social media en fake news en is eveneens een meeslepende en dwangmatige karakterstudie van een man met vele gezichten; die van een liefhebbende echtgenoot, toegewijde vader en een meedogenloze dictator. The Man With a Thousand Faces wordt de belangrijkste thriller van Orion in 2025. We zien Lex als de toekomst van ons misdaad- en thrillerfonds naast onze auteurs Michael Connelly, Ian Rankin en Robert Ludlum. Dit wordt de volgende wereldwijde thrillersensatie, zorg dat je het niet mist…’

De thrillerpodcast De Vrouw met Duizend Gezichten ging op 8 mei live. De achtdelige podcastserie is in rap tempo uitgegroeid tot een van de populairste podcasts van dit moment en staat momenteel op #1 in de Apple-chart en op #9 in de Spotify-top-10. Boek en podcast spelen zich in dezelfde wereld af, maar vertellen afzonderlijke verhalen die los van elkaar te lezen/beluisteren zijn.

Gerelateerde artikelen

Thriller top 10 van 2023

In het afgelopen jaar zijn er weer volop spannende thrillers uitgekomen. Hier vind je een overzicht van de top 10 thrillers van 2023 die zijn verschenen bij A.W. Bruna.

Blog
Lees meer