Binnenkort: de eerste audio-only van Suzanne Vermeer: MAYDAY

De nieuwe, meeslepende thriller van Suzanne Vermeer is vanaf 28 augustus exclusief te beluisteren bij Storytel. Mayday is audio-only en onderscheidt zich met unieke audio-elementen van de andere Vermeers.

In Mayday raakt Charlie Mullers broer onder verdachte omstandigheden vermist, waarna ze zelf op onderzoek uitgaat om de waarheid te achterhalen. Een voicemail die Charlie de avond voor de vermissing ontvangt, speelt hierbij een belangrijke rol.

Naast Mayday zijn er al vele andere zomer- en winterthrillers van Suzanne Vermeer te beluisteren. Neem hier een kijkje voor het overzicht.

Artikelen over suzanne vermeer

Thriller top 10 van 2022

In het afgelopen jaar zijn er weer volop spannende thrillers uitgekomen. Hier vind je een overzicht van de top 10 thrillers van 2022 die zijn verschenen bij A.W. Bruna.

Blog
Lees meer

7 ijskoude thrillers om te lezen in de winter

Bij de meeste thrillers lopen de koude rillingen al gauw over je rug. Voeg daar een winterse setting aan toe en het wordt direct een echt ijskoude bedoening. Deze 7 thrillers zorgen voor gegarandeerde winterse (ont)spanning!

Blog
Lees meer

De beste sintcadeautjes onder de 15 euro!

Sinterklaas: de tijd van pepernoten, schoenen zetten, verlanglijstjes en gezellig samenzijn. Ben je op zoek naar een geweldig sinterklaascadeau voor de boekenliefhebber? Geef met Sinterklaas dan een boek kado!

Blog
Lees meer