Vuurpreek

Fire Sermon I
Op deze pagina

Samenvatting

Bij Zachs en mijn geboorte hebben onze ouders vast een paar keer opnieuw geteld: armen en benen, vingers en tenen. We waren volmaakt. Toch hadden ze moeite dat te geloven: niemand nam namelijk een loopje met het onderscheid tussen een Alfa en een Omega.
Niemand.


Cass en Zach werden tegelijk geboren en ze zullen tegelijk sterven. Een sterke Alfa- en een inferieure Omega-tweelinghelft – het enige wat ze delen is het moment van hun dood.

De Omega’s leven in afzondering, door hun familie verstoten zodra hun afwijking duidelijk wordt. Gedwongen om gescheiden te leven, worden ze wreed onderdrukt door hun Alfa-tweelinghelft. De Alfa’s vormen de elite. Zodra hun zwakkere broer of zus is verbannen, zijn ze vrij om een bevoorrecht en veilig leven te leiden zonder dat hun Omega-wederhelft hen in de weg zit.
Cass en Zach zijn aan de buitenkant allebei volmaakt: ze hebben geen ontbrekende ledematen, geen zichtbare 'Omega-mutatie'. Maar Cass heeft een geheim, en niets zal Zach tegenhouden om dat te ontsluieren.

Ze hebben beiden het vermogen om de wereld te veranderen. De een zal de ander moeten verslaan om zijn eigen toekomstvisie verwezenlijkt te zien worden, maar als ze niet oppassen zullen ze allebei in deze machtsstrijd omkomen.

Specificaties

ISBN:9789400504776
NUR:285
Type:Paperback
Prijs:15,99
Aantal pagina's:384
Uitgever:AW Bruna
Verschijningsdatum:13-10-2015

Specificaties

ISBN:9789044972665
NUR:285
Type:E-book
Prijs:7,49
Aantal pagina's:341
Uitgever:AW Bruna
Verschijningsdatum:12-10-2015
'Haig heeft met Vuurpreek een goed doordacht dystopisch verhaal neergezet. Ik kijk uit naar meer!' Burn my Book
'Vuurpreek is een fantastisch eerste deel van de Fire Sermon serie. Ik heb het boek in één ruk uitgelezen, het was onwijs spannend.' Openboek
'Vuurpreek is het spannende begin van een nieuwe trilogie in een bijzondere post apocalyptische setting.' Fantasywereld
'Dit boek mag met recht een aanwinst in de wereld van YA series worden genoemd.' Naadspage