Niets te verliezen

Samenvatting

Het leven is Ray Lamar niet gunstig gezind. Tien jaar geleden had hij een vrouw, een baan en een kind. Nu is hij alles kwijt en heeft hij niets meer te verliezen.
Nadat de olievelden van zijn vader opdroogden zocht hij ander werk en raakte hij betrokken bij de drugshandel in New Mexico. Hij werkte als huurmoordenaar voor maffiabaas Memo en raakte verwikkeld in een oorlog tussen de verschillende drugskartels.
Na tien jaar keert hij terug naar zijn geboortedorp Coronado voor één laatste job. Maar de regels van het spel zijn veranderd en Rays laatste klus wordt een ware nachtmerrie.

Niets te verliezen is een ijzersterke literaire thriller over wraak en verlies voor de lezers van R.J. Ellory en Harlan Coben.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044962062
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Urban Waite
Vertaler: Joost van der Meer, William Oostendorp
Prijs: 7,99
Aantal pagina's: 288
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Verschijningsdatum: 11-03-2013

Gerelateerde artikelen

Thriller top 10 van 2022

In het afgelopen jaar zijn er weer volop spannende thrillers uitgekomen. Hier vind je een overzicht van de top 10 thrillers van 2022 die zijn verschenen bij A.W. Bruna.

Blog
Lees meer

7 ijskoude thrillers om te lezen in de winter

Bij de meeste thrillers lopen de koude rillingen al gauw over je rug. Voeg daar een winterse setting aan toe en het wordt direct een echt ijskoude bedoening. Deze 7 thrillers zorgen voor gegarandeerde winterse (ont)spanning!

Blog
Lees meer