Boeken
Thrillers

Wat je niet weet

€ 4,99
Ebookook verkrijgbaar als:

**** 'Een ijzersterk geconstrueerd verhaal, dat je bij de strot grijpt en niet meer loslaat tot de laatste pagina's, waar alles wat je als lezer dacht te weten nog eens vakkundig onderuit wordt geschoffeld.' De Limburger

Een superbe spionagethriller vanuit de diepste gelederen van de CIA.

Vivian Miller is een toegewijde CIA-analyst. Het is haar taak de identiteit te onthullen van zogeheten Russische ‘slapers’: spionnen op Amerikaanse bodem die een ogenschijnlijk doodnormaal leven leiden als Amerikaans staatsburger.
Nadat ze weet in te breken in de computer van een hooggeplaatste Russische spion, stuit Vivian op een vertrouwelijk dossier dat de namen bevat van verschillende Russische spionnen. Een paar muisklikken later is alles dat belangrijk voor haar is – haar baan, haar echtgenoot en zelfs haar vier kinderen – in ernstig gevaar.
Vivian heeft een eed gezworen dat ze haar land zal beschermen tegen alle vijanden, nationaal en internationaal. Maar nu staat ze voor een onmenselijke keuze. Ze wordt verscheurd tussen loyaliteit en verraad, liefde en wantrouwen. Wie kan ze nog vertrouwen?

  • Verschijningsdatum: 10-4-2018
  • ISBN: 978-90-449-7683-0
  • Aantal pagina's: 312
  • Uitgever: A.W. Bruna
  • Vertaler(s): Edzard Krol
  • NUR: 332
Uit de pers
**** 'Op adembenemende wijze laat Cleveland zien hoe iemand kan belanden in een uitzichtloze situatie. (...) Tot en met de ontknoping blijft de spanning om te snijden.' Vrij Nederland Detective en Thrillergids
Zorg voor je self-care met Mayra Louise Meld je aan voor de online training