De boekwinkel voor gebroken harten

De boekwinkel voor gebroken harten
De boekwinkel voor gebroken harten

Een onweerstaanbare roman voor iedereen met een hart dat ooit is gebroken, en misschien ook weer geheeld – en voor iedereen die wel eens in een boekwinkel komt.

Samenvatting

‘Een prachtig geschreven, invoelend verhaal over drie verloren zielen die bij elkaar de troost vinden die ze zoeken. Ik heb genoten van deze ontwapenende roman vol inzicht in de mens, in verdriet en in de liefde. Lees dit en laat het je ziel raken, zoals het ook mijn ziel geraakt heeft.’ – Garth Stein, The Art of Racing in the Rain

Tom Hope verwacht geen wonderen. Hij doet wat hij kan op zijn boerderij – melkt de koeien, oogst de appels, zorgt voor de schapen. Maar sinds zijn vrouw Trudy hem, samen met hun kleine Peter, verliet om zich bij een religieuze gemeenschap aan te sluiten, is Tom eenzaam.

Dan komt Hannah Babel in beeld. Boekverkoopster en een wervelwind van een vrouw: de tweede Jood – en meest kleurrijke persoon – die Tom ooit heeft ontmoet. En hij durft te geloven dat ze elkaar gelukkig zouden kunnen maken. Maar het is 1968: vierentwintig jaar nadat Hannah met haar zoontje in Auschwitz arriveerde. Tom Hope gaat de strijd aan met een verdriet dat hij zich nauwelijks kan voorstellen…

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044977769
NUR: 302
Type: E-book
Auteur(s): Robert Hillman
Prijs: 7,99
Aantal pagina's: 352
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 01-04-2019

Specificaties

ISBN: 9789046172605
NUR: 302
Type: Luisterboek
Auteur(s): Robert Hillman
Vertaler: Catalien van Paassen, Willem van Paassen
Voorlezer: Jelle Amersfoort
Prijs: 9,99
Duur: 8 uur en 57 minuten
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 28-02-2019

Gerelateerde artikelen

5 x trilogieën van historische romans

Ontsnap jij tijdens het lezen ook het liefst naar vervlogen tijden en spannende of zelfs baanbrekende gebeurtenissen uit de geschiedenis? Dan zijn deze historische romans zeker een aanrader.

Blog
Lees meer

10 boeken over lezen, boeken en lezers

Als boekenwurm stopt je hobby natuurlijk niet bij het lezen van boeken. Ben je net als wij het liefst 24/7 bezig met boeken? Dan mogen deze boeken over boeken, lezen en boekenliefhebbers niet op jouw TBR (To Be Read) ontbreken!

Blog
Lees meer