Make Me Yours

Tweede deel in de Bellamy Creek serie
Make Me Yours Deel 2
Make Me Yours Deel 2

Een onvergetelijke en sexy  small town -romance.

Samenvatting

Hij is de beste vriend van mijn broer. De sexy single vader van hiernaast. En na een per ongeluk verstuurd appje is mijn crush helaas geen geheim meer. Het is ook mijn eigen stomme schuld. Ik ben toch al dertig, een kleuterjuf en een (redelijk) verstandig persoon. Ik had beter moeten weten dan in een dronken bui een berichtje opstellen waarin ik alles beschrijf wat hij met me zou mogen doen. Ik had niet op versturen moeten drukken! Hij had het niet moeten zien. En hij had me al helemaal niet moeten antwoorden… Want erna is alles direct uit de hand gelopen. Cole heeft alles waar ik ooit naar heb verlangd. Hij is sexy en beschermend. Een toegewijde vader voor zijn dochter. Een politieagent waar de hele stad mee wegloopt. Het type man dat zijn handen thuishoudt, ook wanneer je hoopt dat hij het niet zal doen. Ik ben niet de vrouw met wie hij dacht oud te worden, maar misschien krijg ik toch de kans om de woorden te zeggen waar ik altijd al van droomde… Maak me de jouwe.

‘Cole en Cheyennes lieve, sexy en grappige verhaal is om compleet verliefd op te worden en heeft me helemaal omvergeblazen. Het is álles wat een small town -romance zou moeten zijn.’ – The Romance Bibliophile

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044935721
NUR: 302
Type: E-book
Auteur(s): Melanie Harlow
Vertaler: Esther Mensink, Saskia Peterzon-Kotte
Prijs: 7,99
Aantal pagina's: 310
Uitgever: Heartbeat
Verschijningsdatum: 09-11-2023

Specificaties

ISBN: 9789046178546
NUR: 302
Type: Luisterboek
Auteur(s): Melanie Harlow
Vertaler: Esther Mensink, Saskia Peterzon-Kotte
Voorlezer: Verona Stam, Eros Vincenzo
Prijs: 9,99
Duur: 11 uur en 58 minuten
Uitgever: Heartbeat
Verschijningsdatum: 09-11-2023
Make Me Yours Deel 2
Make Me Yours Deel 2
E-book:
7,99

Gerelateerde artikelen

10 boeken over lezen, boeken en lezers

Als boekenwurm stopt je hobby natuurlijk niet bij het lezen van boeken. Ben je net als wij het liefst 24/7 bezig met boeken? Dan mogen deze boeken over boeken, lezen en boekenliefhebbers niet op jouw TBR (To Be Read) ontbreken!

Blog
Lees meer