Nacht in Parijs

Nacht in Parijs
Nacht in Parijs

Samenvatting

Op een regenachtige avond in New York geeft psycholoog James Cobb een lezing over het terughalen van verborgen herinneringen. Na afloop vraagt een oude man hem om hulp.
Deze terminaal zieke man, Joshua Fleischer, werd veertig jaar geleden wakker in een Parijse hotelkamer. In de kamer bevond zich het lichaam van een dode vrouw. De man heeft geen idee wat er die nacht gebeurd is. Was hij een onschuldige aanwezige? Of is hij een moordenaar?

Een intrigerend mysterie over geheugen, motieven en hoe weinig we eigenlijk over onszelf weten.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044977028
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Eugen O. Chirovici
Vertaler: Marike Groot, Sander Brink
Prijs: 7,99
Aantal pagina's: 304
Uitgever: Bruna Uitgevers B.V., A.W.
Verschijningsdatum: 06-08-2018

Specificaties

ISBN: 9789046171844
NUR: 305
Type: Luisterboek
Auteur(s): Eugen O. Chirovici
Vertaler: Marike Groot, Sander Brink
Voorlezer: Rik van de Westelaken
Prijs: 9,99
Duur: 9 uur en 11 minuten
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 13-08-2018

Gerelateerde artikelen

De wereld van Lisa Jewell

Binnen het thrillergenre is de psychologische thriller populair. Psychologische thrillers raken je als lezer, met hun onderhuidse spanning, mysterie en intrige. Onder de grote namen van dit genre heeft Lisa Jewell zich de afgelopen jaren ontpopt als een ware meester, die consequent pakkende thrillers schrijft.

Blog
Lees meer

Thriller top 10 van 2023

In het afgelopen jaar zijn er weer volop spannende thrillers uitgekomen. Hier vind je een overzicht van de top 10 thrillers van 2023 die zijn verschenen bij A.W. Bruna.

Blog
Lees meer

5 thrillers om te lezen in de winter

In de winter is het natuurlijk geweldig om een bijpassende thriller te lezen; het liefst eentje die zich afspeelt op een afgelegen plek en waarin bergen sneeuw de revue passeren. Koude rillingen gegarandeerd!

Blog
Lees meer

9 boeken over lezen, boeken en lezers

Als boekenwurm stopt je hobby natuurlijk niet bij het lezen van boeken. Ben je net als wij het liefst 24/7 bezig met boeken? Dan mogen deze boeken over boeken, lezen en boekenliefhebbers niet op jouw TBR (To Be Read) ontbreken!

Blog
Lees meer