Reveal: Robbie Williams

Onthullingen
Reveal: Robbie Williams
Reveal: Robbie Williams

Samenvatting

Meer dan twaalf jaar geleden publiceerden Robbie Williams en Chris Heath het lovend ontvangen boek Feel , over de weg naar roem van Robert P. Williams. Sinds die tijd heeft Robbie zes soloalbums gemaakt, zich weer aangesloten bij zijn oude band Take That en, naar aanleiding van zijn twaalfde nummer 1-album in het Verenigd Koninkrijk, een uitverkochte concertreeks gegeven in Wembley Stadium.

Bestsellerauteur Chris Heath heeft voor Reveal jarenlang samengewerkt met Robbie Williams, om te komen tot een levendig en gedetailleerd verslag over de echte hoogte en dieptepunten in Robbies leven en carrière. Reveal is het ongecensureerde en aangrijpende portret waar duizenden fans jaren op gewacht hebben.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400509405
NUR: 661
Type: Paperback
Auteur(s): Chris Heath
Vertaler: Jolanda te Lindert
Prijs: 25,99
Aantal pagina's: 480
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 03-10-2017

Specificaties

ISBN: 9789044976731
NUR: 661
Type: E-book
Auteur(s): Chris Heath
Vertaler: Jolanda te Lindert
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 560
Uitgever: VIP
Verschijningsdatum: 02-10-2017
Reveal: Robbie Williams
Reveal: Robbie Williams
Paperback:
25,99
E-book:
12,99

Gerelateerde artikelen

Vijf manieren om een voorjaarsdip te voorkomen

Het voorjaar brengt vernieuwing en frisheid, maar voor sommigen kan het ook een tijd van vermoeidheid en lusteloosheid zijn. Hier zijn vijf effectieve strategieën, elk ondersteund door een boek dat je op weg helpt naar een positieve verandering.

Blog
Lees meer

Las je Atomic Habits? Lees dan ook deze 6 boeken!

Atomic Habits van James Clear is het meest complete boek over hoe je slechte gewoontes afleert en goede gewoontes aanleert. Heb jij Atomic Habits gelezen en wil je meteen aan de slag met je goede gewoontes? Lees dan ook deze zeven boeken!

Blog
Lees meer

5 tips om geen herfstdip te krijgen

Jaarlijks hebben meer dan een half miljoen mensen last van een herfst-winterdip, wat resulteert in niet je bed uit willen komen. Lienke de Jong, founder van Dear Good Morning, geeft 5 tips.

Blog
Lees meer