Boeken
Non-fictie

Reveal: Robbie Williams

€ 25,99
Paperbackook verkrijgbaar als:

'Dit boek biedt een fascinerende inkijk in het leven van een popster die aan geen van de algemeen geldende definities van dat begrip voldoet.' Algemeen Dagblad

Meer dan twaalf jaar geleden publiceerden Robbie Williams en Chris Heath het lovend ontvangen boek Feel, over de weg naar roem van Robert P. Williams. Sinds die tijd heeft Robbie zes soloalbums gemaakt, zich weer aangesloten bij zijn oude band Take That en, naar aanleiding van zijn twaalfde nummer 1-album in het Verenigd Koninkrijk, een uitverkochte concertreeks gegeven in Wembley Stadium.

Bestsellerauteur Chris Heath heeft voor Reveal jarenlang samengewerkt met Robbie Williams, om te komen tot een levendig en gedetailleerd verslag over de echte hoogte en dieptepunten in Robbies leven en carrière. Reveal is het ongecensureerde en aangrijpende portret waar duizenden fans jaren op gewacht hebben.

  • Verschijningsdatum: 3-10-2017
  • ISBN: 978-94-005-0940-5
  • Uitgever: VIP
  • Vertaler(s): Jolanda te Lindert
  • NUR: 661
Meer over dit boek

'Het is waar, en grappig, en soms verdrietig, en bijzonder onderhoudend. Ik hoop dat mensen ervan genieten.'

Robbie Williams
Robbie Williams naakter dan ooit in zijn boek - AD.nl

Hij geldt als ’s werelds beste podiumentertainer, maar in het donderdag te verschijnen boek Reveal onthult popster Robbie Williams (43) werkelijk alle onzekerheden, verslavingen en gektes die onder dat ongekende charisma huizen.

Lees meer

Vloggie Williams - #6 Goffertpark Nijmegen

Vloggie Williams - #6 Goffertpark Nijmegen