Lust

Verhalen vol verlangen
Lust
Lust

Jacqueline van Lieshout, maker van de populaire podcast  Lust , selecteerde prikkelende en inspirerende verhalen uit de rijke geschiedenis van de erotische literatuur

Samenvatting

De favoriete erotische verhalen van de maker van de populaire podcast Lust

Jacqueline van Lieshout, bekend van de podcast Lust, presenteert een unieke bundel van haar favoriete erotische verhalen. Ze heeft een zorgvuldige selectie gemaakt uit de rijke geschiedenis van de erotica. Aan de hand van persoonlijke commentaren laat ze de diversiteit zien van de erotische literatuur. Het is een bundel die niet alleen prikkelt maar ook informeert en inspireert, en een uitnodiging aan de lezer om hun eigen seksualiteit te verkennen.

Goed om te weten

  • Lust heeft 100.000 beluisteringen per maand
  • Een must voor iedereen die de wereld van erotiek en seksualiteit wil verkennen

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400517479
NUR: 303
Type: Paperback
Auteur(s): Jacqueline van Lieshout
Prijs: 21,99
Aantal pagina's: 240
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 16-07-2024

Specificaties

ISBN: 9789044937121
NUR: 303
Type: E-book
Auteur(s): Jacqueline van Lieshout
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 240
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 16-07-2024
Lust
Lust
Paperback:
21,99
E-book:
12,99

Leesfragment

Inleiding

…De heersende overtuiging in de maatschappij is nog altijd dat mannen altijd zin hebben en altijd met seks bezig zijn en dat dat bij vrouwen veel minder het geval is. Niet alleen is dit volstrekt onjuist (er zijn verschillen tussen individuen, niet tussen mannen en vrouwen) maar miljoenen vrouwen zijn vervolgens bang om gehoor te geven aan hun seksuele gevoelens, behoeftes en fantasieën uit angst om een slet, goedkoop of ‘makkelijk’ te worden genoemd. Zelfs binnen een vaste relatie wordt seks als beloning of ruilmiddel ingezet. ‘Ik geef hem zijn zin, dan ben ik weer even van het gezeur af’, of ‘als we het weer gedaan hebben, wordt hij tenminste weer eens actief in huis’. Op deze manier gaan veel vrouwen jaren door met seks hebben op een manier waar ze eigenlijk geen enkel plezier aan beleven. Logisch dat je er dan steeds minder zin in krijgt. Kortom, het wordt tijd dat we aan onze eigen vrouwelijke seksualiteit weer veel meer tijd en aandacht gaan besteden.
Maar hoe doen we dat eigenlijk? Hoe gaat een vrouw ‘aan’?
Dat is natuurlijk persoonlijk. Bij mij werken woorden heel erg goed. Verliefde woorden, adoratie, dat spreekt voor zich. Maar ook raakt het mij wanneer iemand uitgebreid over zichzelf vertelt, over hoe hij in het leven staat, met humor. Heerlijk. Dat hoeft natuurlijk niet altijd geschreven of getypt zijn, het kan ook in een gesprek. Oprechte interesse, goed kunnen luisteren, dat zet bij mij allemaal vlammetjes in de oven aan. In mijn hoofd, maar ook in mijn lichaam. Er zijn natuurlijk ook vrouwen die vooral gevoelig zijn voor een lichaam, een bepaalde ‘look’, lichaamslengte en andere uiterlijke kenmerken. Een bepaalde manier van aanraken, specifieke seksuele voorkeuren.
Zoveel mensen, zoveel wensen.