De val van Vijf

De Loriënkronieken / 4
De val van Vijf Deel 4
De val van Vijf Deel 4

Samenvatting

De Gardes zijn eindelijk herenigd, maar zijn ze wel uit het juiste hout gesneden om de strijd tegen de Mogadoren te winnen?
John Smith, Nummer Vier, dacht dat alles zou veranderen zodra ze elkaar hadden gevonden. Ze zouden niet langer hoeven vluchten. Ze zouden de Mogadoren bestrijden. En ze zouden winnen.
Maar hij vergiste zich. Na hun confrontatie met de Mogadoorse heerser, waarbij ze bijna werden vernietigd, weten de Gardes dat ze compleet onvoorbereid zijn en ze kansloos zullen worden overtroefd. Nu houden ze zich schuil in het penthouse van Negen in Chicago, waar ze zich beraden op hun volgende zet.
Ze zijn sterk, maar nog niet sterk genoeg om het tegen een heel leger op te nemen, ondanks de terugkeer van een oude bondgenoot. Om hun vijand te kunnen verslaan moeten ze hun Erfgaven beheersen en als team leren samenwerken. Maar belangrijker nog, ze zullen de waarheid over de Ouderlingen en hun plan voor de overlevenden van de planeet Loriën moeten zien te achterhalen.
Wanneer ze van Nummer Vijf een teken krijgen, weten ze dat ze dicht bij een hereniging zijn. Of is het een valstrik? De tijd dringt en het enige wat ze zeker weten, is dat ze Vijf moeten zien te vinden voordat het te laat is.
Deze strijd zullen ze niet verliezen. Loriën zal herrijzen.

Zij
brachten hun Leider mee

Zij
dachten dat ze ons konden verslaan

Zij
hadden het mis

Wij
zijn eindelijk herenigd

Wij
zijn sterker dan ooit

Wij
zullen overwinnen

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400503519
NUR: 285
Type: Paperback
Auteur(s): Pittacus Lore
Vertaler: Joost van der Meer, William Oostendorp
Prijs: 17,99
Aantal pagina's: 248
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Verschijningsdatum: 06-11-2013

Specificaties

ISBN: 9789044970722
NUR: 285
Type: E-book
Auteur(s): Pittacus Lore
Vertaler: Joost van der Meer, William Oostendorp
Prijs: 7,99
Aantal pagina's: 248
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Verschijningsdatum: 18-11-2013
De val van Vijf Deel 4
De val van Vijf Deel 4
Paperback:
17,99
E-book:
7,99

Gerelateerde artikelen

5 boekenseries met lekker veel seriedelen!

Er is niets zo fijn als het in één keer kunnen doorlezen wanneer je een boek in een serie uitgelezen hebt. Wij geven vijf tips voor boekenseries met lekker veel seriedelen. Zo kun je de hele serie bingelezen en beleef je uren-, dagen- en wekenlang leesplezier!

Blog
Lees meer