Bevrijd jezelf uit de gevangenis van starheid

Bevrijd jezelf uit de gevangenis van starheid

Bekijk Het geschenk van Edith Eger

Je openstellen voor de gevoelens of de mening van een ander kan soms lastig zijn. Het kan zijn dat je het niet met ze eens bent, of dat je enkel het beste met ze voorhebt en ze wil behoeden voor eventueel gevaar. Dit leidt vaak tot starheid en ruzie. Edith Eger vertelt in Het geschenk over de gevangenis van rigiditeit: “Ruziemaken op zich zorgt er niet voor dat je gevangen blijft zitten. Wat ons gevangenhoudt, is het starre denken dat we vaak gebruiken om met ruzie om te gaan.”


Hieronder lees je meer over hoe je jezelf kunt bevrijden uit de gevangenis van rigiditeit. Een fragment uit Het geschenk van Edith Eger.

Lees ook deze artikelen

September is de maand van persoonlijke ontwikkeling

In dit artikel over de maand van persoonlijke ontwikkeling geven we je verschillende top 5 leestips die je helpen je beste zelf te vinden, je afhelpen van slechte gewoontes, je professioneel helpen groeien, inspireren met bijzondere verhalen en je laten shinen in al je rollen.

Blog
Lees meer

Winterlezen

Speciaal voor jouw winter hebben we toplijsten gemaakt van de beste romans, thrillers en non-fictieboeken. Zo kun je de koude wintermaanden nog gezelliger maken!

Blog
Lees meer

Zomerlezen

De beste boeken voor op vakantie!

Blog
Lees meer