Geheimen van Willow House

Geheimen van Willow House Deel 1
Geheimen van Willow House Deel 1

Eerste boek in de Sandy Cove-serie. Een meeslepend en hartverwarmend verhaal over geheimen, opnieuw beginnen en de kracht van vriendschap, tegen het decor van de wilde Ierse kust.

Samenvatting

Maeve McKenna heeft te lang te hard gewerkt en is toe aan een break van haar werk als interieurontwerper in Londen. Haar tante Philomena Duffy is na het verlies van haar man wat eenzaam. En haar huis, Willow House, begint niet alleen te vervallen maar ook te groot te worden voor haar alleen. De ruige kust van Ierland roept Maeve terug naar huis, waar ze haar tante bezoekt in Sandy Cove. Ooit kuste ze hier als tiener met een wilde, mysterieuze jongen. Een kus die ze nooit vergeten is. Terug in Sandy Cove, waar de hemel tijdens de nachten bezaaid is met sterren, lijkt het drukke leven in Londen aangenaam ver weg.

Maeve stort zich op het renoveren van haar tantes huis, en haar band met Philomena wordt nog sterker. Tussen de vervaagde muren en versleten tapijten van het oude huis stuiten ze op een geheim over hun familie. Ondertussen kan Maeve de jongen uit haar verleden en die magische kus maar niet van zich afzetten; woont hij nog steeds in Sandy Cove?

Net wanneer ze zich helemaal thuis begint te voelen, roept de plicht. Maeve vindt het vreselijk om Willow House en het kiezelstrand weer achter zich te moeten laten. Kan ze de moed vinden om alle zekerheden van haar oude leven achter zich te laten, en zich te vestigen in Sandy Cove, of zal dat nooit meer zijn dan een dagdroom…? Een heerlijke feelgoodroman voor liefhebbers van Debbie Macomber en Holly Hepburn.

 

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044937022
NUR: 302
Type: E-book
Auteur(s): Susanne O’Leary
Vertaler: Mary Bresser
Prijs: 7,99
Aantal pagina's: 336
Uitgever: Heartbeat
Verschijningsdatum: 04-04-2024

Specificaties

ISBN: 9789046179734
NUR: 302
Type: Luisterboek
Auteur(s): Susanne O’Leary
Vertaler: Mary Bresser
Voorlezer: Maren Stoffels
Prijs: 9,99
Duur: 8 uur en 34 minuten
Uitgever: Heartbeat
Verschijningsdatum: 04-04-2024
Geheimen van Willow House Deel 1
Geheimen van Willow House Deel 1
E-book:
7,99

Gerelateerde artikelen

10 boeken over lezen, boeken en lezers

Als boekenwurm stopt je hobby natuurlijk niet bij het lezen van boeken. Ben je net als wij het liefst 24/7 bezig met boeken? Dan mogen deze boeken over boeken, lezen en boekenliefhebbers niet op jouw TBR (To Be Read) ontbreken!

Blog
Lees meer