WinWeekend: opdracht 4. Kruiswoordpuzzel

De laatste opdracht dit weekend is een kruiswoordpuzzel. Via de button kan je de pdf downloaden en deze eventueel printen. De woorden zitten horizontaal, verticaal en diagonaal in alle richtingen in de puzzel verstopt. Ze kunnen elkaar ook overlappen. Zoek ze op en streep ze af. De overblijvende letters vormen achter elkaar gelezen de oplossing, waarbij je de laatste drie letters weer mag bewaren voor het gezochte woord. Het gezochte woord is nu compleet, dit kun je insturen op deze pagina om kans te maken op het lange weekend weg.


Kijk hier voor meer informatie en de andere opdrachten.

Over het boek

Een lang weekend

Laure Van Rensburg

Je leert iemand pas echt kennen als je er samen tussenuit gaat…

Ellie is een bescheiden en zeer intelligente studente aan New York University. Steven is een knappe en gerespecteerde docent op een elitaire school in Manhattan. In zijn omgeving wordt met jaloezie naar de relatie met zijn jongere vriendin Ellie gekeken.
Wanneer het stel voor het eerst samen een weekend weg gaat, kunnen ze beiden niet wachten om elkaar beter te leren kennen. Maar als ze tijdens een sneeuwstorm vast komen te zitten in het afgelegen huis, slaat de sfeer om en wordt duidelijk dat zowel Ellie als Steven grote geheimen met zich meedraagt – en dat een van hen het weekend niet zal overleven…

Meer weten?