Lilian Finn tekent contract bij A.W. Bruna Uitgevers

A.W. Bruna Uitgevers verwelkomt Lilian Finn

We zijn heel blij en trots met de komst van Lilian Finn, die afgelopen week tekende voor haar erotische serie Love Hotel bij A.W. Bruna. Lilian Finn won eerder dit jaar de Sexy Schrijfwedstrijd die wij samen met &C organiseerden. Haar verhaal ‘Het eerste uitje’ ontving een overtuigende meerderheid van de stemmen en blonk uit door de sterke, beeldende schrijfstijl en de spannende en opwindende twist.

In Love Hotel wordt de lezer en luisteraar meegenomen op een tiendelig erotisch avontuur in een fictief hotel. Bereid je voor op een plek waar geen regels gelden en je fantasie volledig de overhand kan nemen. De serie zal in de tweede helft van 2023 beschikbaar zijn als e-book en audioserie.

Lilian Finn (31) is ondernemer en freelance auteur. Ze begon met het schrijven van gedichten om haar gedachten te ordenen en is daar niet meer mee opgehouden. Schrijven, al dan niet vol verlangen, liefde en erotiek, is haar grote passie. En die brengt zij graag over op anderen via schrijfworkshops.

Workshop liefdesbrief schrijven

Lees ook deze artikelen

Roman top 10 van 2022

In het afgelopen jaar zijn er weer volop mooie romans uitgekomen! Hier vind je een overzicht van de top 10 romans van 2022 die zijn verschenen bij A.W. Bruna en Signatuur.

Blog
Lees meer

Tijd en plaats van 6 historische romans

Met een historische roman reis je terug in de tijd, maar de tijd waarnaar je terugreist verschilt per roman. Hier vind je 6 historische romans met de bijbehorende tijd én plaats!

Blog
Lees meer