Hiep, hiep, hoera!

En jouw cadeautje is…

Jouw verjaardagscadeau is een spannende thriller! De schitterende doden van Belinda Bauer.

We wensen je heel veel leesplezier en een hele fijne verjaardag!

Over het boek

Hij zou haar kunnen doden.
Zij zou het kunnen toelaten.

Eve Singer is op zoek naar de dood. Haar carrière als misdaadverslaggever lijkt voortijdig aan zijn eind te komen en ze is bereid om alles te doen om haar op sensatie beluste publiek tevreden te stellen. De moordenaar is ook op zoek naar de dood, om aan iedereen de schoonheid van het sterven te laten zien. Hij kondigt zijn macabere optredens van te voren aan en zorgt ervoor dat deze voor iedereen te zien zijn.
Wanneer de moordenaar contact opneemt met Eve, grijpt ze deze kans om als eerste de moorden te verslaan met beide handen aan.

Hoe lees ik een e-book?

Nederlandse e-books zijn vaak in het ePubformaat. Een bestandsformaat dat geschikt is voor de meeste ereaders, tablets en smartphones. Het ePubformaat heeft een groot voordeel ten opzichte van PDF-bestanden, het is namelijk ‘reflowable’. Dat wil zeggen dat het bestand zich automatisch aanpast aan de grootte van je scherm, zodat de letters altijd prima leesbaar blijven. De meeste e-readers, zoals de Sony PRS-T1, de Kobo Touch of de Icarus Go ondersteunen ePubbestanden. Voor tablets geldt dat je een app nodig hebt om het bestand te lezen. Voor iOS-apparaten (iPad en iPhone) is dat iBooks en voor Android-apparaten is dit Aldiko. Op je PC of laptop kun je een ePubbestand lezen met Adobe Digital Editions.

Inspiratie nodig voor je verjaardag?

Vraag iets waar je een heel jaar lang plezier aan beleeft. Vraag het Thrillerabonnement: 4 topthrillers, gratis bij je thuisbezorgd in een mooie giftbox met leuke thrillergoodies. Ga snel naar www.awbruna.nl/thrillerabonnement!
Kleine tip: als je het aan jezelf cadeau geeft, krijg je bovendien een gratis thriller als welkomstgeschenk!