De plotters

De plotters
De plotters
De plotters is een geraffineerde, messcherpe en hoogst originele literaire thriller voor liefhebbers van Quentin Tarantino en Haruki Murakami, geschreven door Zuid-Korea’s rijzende literaire ster.

Samenvatting

Het gaat niet om degene die de trekker overhaalt, maar wie er áchter degene staat die de trekker overhaalt – de plotters, de masterminds in de schaduw.
Als kleine jongen werd Reseng geadopteerd door de misdadiger Oude Wasbeer. Ze woonden in diens bibliotheek, omringd door boeken die niemand ooit las en waar het krioelde van de moordenaars, huurlingen en premiejagers.
Met deze achtergrond is Reseng voorbestemd tot een leven als huurmoordenaar. Tot hij de regels breekt. Is Reseng nu de volgende op de dodenlijst?

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044978346
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Un-Su Kim
Vertaler: Valérie Janssen
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 300
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 25-02-2020

Specificaties

ISBN: 9789046172988
NUR: 305
Type: Luisterboek
Auteur(s): Un-Su Kim
Vertaler: Valérie Janssen
Voorlezer: Huub Dikstaal
Prijs: 9,99
Duur: 11 uur en 27 minuten
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 24-09-2020

Over gastvrijheid

De oude man kwam de tuin in.

Reseng stelde het telescoopvizier iets scherper in en trok de spanhendel naar achteren. De kogel gleed met een luide klik in de kamer. Hij keek om zich heen. Afgezien van de hoge dennenbomen die zich naar de hemel uitstrekten, bewoog er niets. Het was stil in het bos. Er vlogen geen vogels op, er tjirpten geen insecten. Omdat het hier buiten zo stil was, zou het geluid van een geweerschot tot ver in de omtrek te horen zijn. Stel dat iemand het hoorde en hiernaartoe kwam rennen? Hij zette de gedachte uit zijn hoofd. Het had geen zin om zich daar zorgen over te maken. Geweerschoten waren hier heel vaak te horen. Mensen zouden denken dat het stropers waren die op wilde zwijnen joegen. Wie zou er nu tijd willen verspillen door zo diep het bos in te trekken om een enkel geweerschot te onderzoeken? Reseng tuurde naar de berg in het westen. De zon stond een handbreedte boven de bergkam. Hij had nog tijd.

Gerelateerde artikelen

De beste Nederlandse thrillers

Benieuwd wat de beste spannende boeken van eigen bodem zijn? Wij geven je 10 leestips voor thrillers die zich in ons koude kikkerlandje afspelen.

Blog
Lees meer

10 boeken over lezen, boeken en lezers

Als boekenwurm stopt je hobby natuurlijk niet bij het lezen van boeken. Ben je net als wij het liefst 24/7 bezig met boeken? Dan mogen deze boeken over boeken, lezen en boekenliefhebbers niet op jouw TBR (To Be Read) ontbreken!

Blog
Lees meer