Boeken
Thrillers

De sekte

€ 10,00
Paperbackook verkrijgbaar als:

'Angstaanjagend debuut van de voormalige rechterhand van Scientologyleider David Miscavige.' Zin

Toetreden is verleidelijk Ontsnappen is onmogelijk

Op een klein eiland aan de Zweedse kust heeft zich een newagebeweging gesetteld. De charismatische leider, Franz Oswald, heeft de doctrine ViaTerra ontwikkeld, die een onweerstaanbare aantrekkingskracht uitoefent op beroemdheden en vooraanstaande politici.
Sofia Bauman, net afgestudeerd aan de universiteit, raakt gefascineerd door de leer van ViaTerra en het inspirerende levensverhaal van Oswald. Ze weet nog niet goed wat ze met haar leven wil, maar is gecharmeerd van Oswald en accepteert de baan die hij haar aanbiedt.
Algauw ontdekt ze welke enorme opofferingen er van haar verwacht worden. En wanneer de idyllische zomer ten einde komt en een ondoordringbare mist het eiland opslokt, vraagt ze zich af of ViaTerra wel zo’n nobele beweging is als ze aanvankelijk dacht. Ook ontdekt ze dat er een groot verschil is tussen het publieke imago van Oswald en zijn daadwerkelijke intenties.
Echter, er lijkt geen weg terug naar haar voormalige leven. Want niemand heeft ViaTerra ooit kunnen verlaten…

  • Verschijningsdatum: 12-9-2017
  • ISBN: 978-94-005-0844-6
  • Aantal pagina's: 400
  • Uitgever: A.W. Bruna
  • Vertaler(s): Corry van Bree
  • NUR: 332
Uit de pers
'**** 'De spanning is gejaagd door de enge proloog en de ontsnappingspogingen. Op naar deel twee.' Gooi en Eemlander
'Lindstein schrijft met veel inlevingsvermogen en laat goed zien hoe egocentrische goeroes mensen in hun netten vangen.' Het Nieuwsblad
'Aardige cliffhanger.' Vrij Nederland
Meer over dit boek

Annemerel tipt DE SEKTE

Je vakantie begint met boeken! De vakantie is voor 40% van de Nederlanders hét moment om meer boeken te lezen dan normaal en gemiddeld nemen we zo’n zes boeken mee op reis. Annemerel de Jongh weet al welk boek dit jaar absoluut meegaat naar haar vakantiebestemming Frankrijk. Welk boek gaat met jou mee in de koffer?

Annemerel tipt DE SEKTE