Veroverd hart

Samenvatting

Eliza Martin is een gewilde erfgename. Gelukszoekers omcirkelen haar, van wie er zelfs één anoniem haar naar het altaar probeert te krijgen. Maar Eliza is niet gek en wil uitzoeken wie er achter dit complot zit. Daarvoor heeft ze een man nodig die zich tussen haar aanbidders zal begeven om de dader te vinden. Een man die niet opvalt, een uitstekende danser is, en een rustig karakter heeft.
Jasper Bond is alles behalve dat: te groot, te knap en te gevaarlijk. Niemand zou ooit geloven dat een intellectueel als Eliza verleid zou kunnen worden door een actieheld als hij. Maar de combinatie van Eliza’s eigenwijsheid en het mysterie intrigeert hem zo dat hij de zaak niet kan weigeren. En als het aan hem ligt, zal hij de man zijn die haar hart verovert…

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044972238
NUR: 302
Type: E-book
Auteur(s): Sylvia Day
Vertaler: Marike Groot
Prijs: 7,99
Aantal pagina's: 296
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Verschijningsdatum: 07-07-2014

Specificaties

ISBN: 9789046176245
NUR: 302
Type: Luisterboek
Auteur(s): Sylvia Day
Vertaler: Marike Groot
Voorlezer: Sylvia Christel
Prijs: 9,99
Duur: 4 minuten
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 02-12-2021

Gerelateerde artikelen

De brieven van Rebecca West

Rebecca West gaf haar omvangrijke collectie brieven gaf ze aan het archief van Yale in bewaring. Lees haar brieven aan George Orwell, Ingrid Bergman, George Bernard Shaw en Arthur Schlesinger jr.

Blog
Lees meer

Hoe boeken de wereld verrijken

Waarin schuilt de kracht van boeken? Boeken geven je uiteraard ontspanning, maar ook houvast, inzicht en geborgenheid. Wij geven je vijf boekentips!

Blog
Lees meer

6 boekentips: romans van Zwarte auteurs

Met Black History Month staat februari jaarlijks in het teken van de Zwarte geschiedenis. Wij geven 6 tips voor romans van Zwarte auteurs

Blog
Lees meer