Dicht bij jou

Wat als degene van wie je het meeste houdt degene blijkt die je het meest moet vrezen? De razendspannende tweede thriller van voormalig CIA-analist Karen Cleveland.

Samenvatting

Een rare sensatie maakt zich van me meester: een gevoel dat ik de persoon die voor me staat niet ken, ook al betekent hij meer voor me dan wie ook.

Je gaat de slaapkamer van je zoon binnen. Het is een rotzooi, zoals altijd. Je ruimt wat vieze borden op, pakt wat kleren van de grond en doet de kast open om ze terug te hangen.
En dan zie je het. Iets dat je zo schokt dat het bijna niet echt bij je binnenkomt. Je realiseert je iets verschrikkelijks.
Je eigen zoon is gevaarlijk.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044978339
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Karen Cleveland
Vertaler: Edzard Krol
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 384
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 14-01-2020

Specificaties

ISBN: 9789046172940
NUR: 305
Type: Luisterboek
Auteur(s): Karen Cleveland
Vertaler: Edzard Krol
Voorlezer: Chava voor in 't Holt
Prijs: 13,99
Duur: 10 uur en 52 minuten
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 26-02-2020

Gerelateerde artikelen

Samenvattingen Millennium-serie

Op 23 mei verschijnt De schreeuw van de zeearend, het zevende deel in de Millennium-serie. Heb jij alle eerdere delen al gelezen maar wil je je geheugen weer even opfrissen? Hier vindt je de samenvattingen van de eerdere zes delen. (LET OP: dit artikel bevat spoilers voor de eerste zes delen!)

Blog
Lees meer

Reis om de wereld met deze 7 topthrillers!

Met een boek kun je een wereldreis maken vanaf je eigen comfortabele bank en met een thriller ervaar je spanning en adrenaline zonder dat je daadwerkelijk gevaar loopt. Met deze 7 thrillers reis je de hele wereld rond, en je hoeft er niet eens de deur voor uit!

Blog
Lees meer