Ragnar Jónasson

Ragnar Jónasson
Ragnar Jónasson is de bekroonde internationale bestsellerauteur van dertien thrillers. Wereldwijd verkocht hij tot dusver meer dan 3,2 miljoen boeken in 36 landen. Ragnar woont met zijn gezin in Reykjavík en geeft daar les aan de rechtenfaculteit van de universiteit. Hij groeide zelf op in Siglufjörður, een klein stadje in het noorden van IJsland, waar veel van zijn thrillers zich afspelen.

Artikelen over Ragnar Jónasson

5 thrillers om te lezen in de winter

In de winter is het natuurlijk geweldig om een bijpassende thriller te lezen; het liefst eentje die zich afspeelt op een afgelegen plek en waarin bergen sneeuw de revue passeren. Koude rillingen gegarandeerd!

Blog
Lees meer

7 ijskoude thrillers om te lezen in de winter

Bij de meeste thrillers lopen de koude rillingen al gauw over je rug. Voeg daar een winterse setting aan toe en het wordt direct een echt ijskoude bedoening. Deze 7 thrillers zorgen voor gegarandeerde winterse (ont)spanning!

Blog
Lees meer

10 thrillers over vermissingen

Niet alle thrillers gaan over gruwelijke moorden. Veel spannende boeken zijn juist spannend doordat je als lezer niet weet wat er precies met het slachtoffer gebeurd is. Leven ze nog of is er toch moord in het spel? Wij geven je 10 boekentips voor thrillers over vermiste personen. Lees dus snel verder!

Blog
Lees meer