Tijd om te sterven

Tijd om te sterven Deel 4
Tijd om te sterven

Samenvatting

‘Je zult je wel afvragen waarom je hier bent, nummer 35,’ mompelt hij. ‘Maak je geen zorgen, het is niet omdat je een van de regels hebt overtreden. Je bent een voorbeeldige eenheid geweest.’
Eenheid. Nummer 35. Het bewaren van vlees.
‘Je bent hier omdat ik je wil vragen een besluit te nemen. Ik ga je vragen om te kiezen wie ik zal verminken en vrijlaten. Jou of nummer 36?’
‘Wie is nummer 36?’
‘De andere jonge agent die ik hier na jou heb gebracht.’

Hij noemt zichzelf Dali en biedt zijn diensten aan mannen aan die van hun ‘lastige’ echtgenotes af willen. Voor een aanzienlijk geldbedrag zorgt hij ervoor dat de vrouwen spoorloos verdwijnen. Zijn aanpak is uiterst zakelijk – nauwkeurig, emotieloos, zonder enige mores – waardoor hij vrijwel geen aanwijzingen achterlaat. Sterker nog, Smoky en haar team hebben zelfs geen weet van Dali’s praktijken totdat hij een van zijn slachtoffers ‘aflevert’ op de stoep van de FBI. Maar waarom heeft deze vrouw het mogen overleven? En waarom wordt de FBI op het spoor van Dali gezet? Het zijn een paar van de vele raadsels die Smoky moet ontrafelen in haar jacht op een psychopaat die een spel speelt met regels die hijzelf geschreven heeft.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044962253
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s): Cody Mcfadyen
Vertaler: Martin Jansen in de Wal
Prijs: 7,99
Aantal pagina's: 393
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Verschijningsdatum: 26-02-2010

Specificaties

ISBN: 9789046176610
NUR: 332
Type: Luisterboek
Auteur(s): Cody Mcfadyen
Vertaler: Martin Jansen in de Wal
Voorlezer: Hymke de Vries
Prijs: 9,99
Duur: 16 uur en 28 minuten
Uitgever: Bruna Uitgevers B.V., A.W.
Verschijningsdatum: 30-06-2022
Tijd om te sterven Deel 4
Tijd om te sterven
E-book:
7,99

Gerelateerde artikelen

10 boeken over lezen, boeken en lezers

Als boekenwurm stopt je hobby natuurlijk niet bij het lezen van boeken. Ben je net als wij het liefst 24/7 bezig met boeken? Dan mogen deze boeken over boeken, lezen en boekenliefhebbers niet op jouw TBR (To Be Read) ontbreken!

Blog
Lees meer

Het perfecte cadeau voor Moederdag; een boek!

Je moeder verdient natuurlijk iedere dag een cadeau. Maar met Moederdag doe je extra veel moeite om haar eens flink te verwennen en in het zonnetje te zetten.

Blog
Lees meer

10 spannende boeken over seriemoordenaars

Het zijn de mensen die je liever niet in het echt tegen wilt komen, en toch krijgen we geen genoeg van thrillers over seriemoordenaars! Wij geven 10 leestips.

Blog
Lees meer