Ja, dat wil ik!

Over de redactie van A.W. Bruna

De vakkundige redactie van het Thrillerabonnement

A.W. Bruna Uitgevers, onderdeel van WPG Uitgevers, geeft al meer dan 150 jaar boeken uit die door miljoenen mensen in Nederland gelezen worden. Onze thrillers staan dan ook steevast in de bestsellerlijsten en veel auteurs wier debuut bij A.W. Bruna verscheen zijn inmiddels uitgegroeid tot internationale succesauteurs. Denk aan Paula Hawkins (Het meisje in de trein), Terry Hayes (Ik ben Pelgrim), Cilla & Rolf Börjlind (Springvloed) en vele anderen.

Steven Maat

Uitgever
Steven heeft een groot internationaal netwerk waardoor hij aanstormend talent als eerste ontdekt. Hij heeft bijvoorbeeld David Baldacci en John Grisham naar Nederland gehaald en bestsellerauteur Terry Hayes, bekend van Ik ben Pelgrim. Maar zijn grootste vondst is toch wel Suzanne Vermeer, wie kent haar niet?

Ilse Arkesteijn

Redacteur
Ilse heeft veel ervaring in het acquireren van thrillers en romans. Het meisje in de trein is dankzij haar naar Nederland gehaald. Need we say more. Ja, want ze heeft bijvoorbeeld ook Jane Harper en Eva García Sáenz de Urturi ontdekt.

Susan Sandérus

Redacteur
Susan heeft vele thrilleracquisities op haar naam staan, en heeft een uitstekend neusje voor auteurs uit Scandinavië. Zo heeft ze de Börjlinds ontdekt, Jens Lapidus Søren Sveistrup en Jens Henrik Jensen. Maar ook auteurs als Deon Meyer staan op haar lijst.