Ja, dat wil ik!

Over de redactie van A.W. Bruna

De vakkundige redactie van het Thrillerabonnement

A.W. Bruna Uitgevers, onderdeel van WPG Uitgevers, geeft al meer dan 150 jaar boeken uit die door miljoenen mensen in Nederland gelezen worden. Onze thrillers staan dan ook steevast in de Bestsellerlijst en veel beginnende auteurs van A.W. Bruna zijn inmiddels uitgegroeid tot internationale succesauteurs. Denk aan Paula Hawkins (Het meisje in de trein), Terry Hayes (Ik ben pelgrim), De Börjlinds (Springvloed) en vele anderen.

Steven Maat

Uitgever
Steven heeft een groot internationaal netwerk waardoor hij aanstormend talent als eerste ontdekt. Hij heeft bijvoorbeeld David Baldacci en John Grisham naar Nederland gehaald en bestseller auteur Terry Hayes, bekend van Ik ben Pelgrim.

Ilse Arkesteijn

Redacteur
Ilse heeft veel ervaring in het acquireren van thrillers en romans. Het meisje in de trein is dankzij haar naar Nederland gehaald. Need we say more. Ja, want ze heeft bijvoorbeeld ook Liane Moriarty en Guillome Musso ontdekt.

Susan Sandérus

Redacteur
Susan heeft vele thrillers op haar naam staan, met een uitstekend neusje voor auteurs uit Scandinavië. Zo heeft ze de Börjlinds ontdekt, Jens Lapidus en Jens Henrik Jensen. Maar ook auteurs als Deon Meyer laat ze niet aan zich voorbij gaan.