Ja, dat wil ik!
De volgende vier boeken worden ongeveer verwacht op:
  • 10 maart 2020
  • 1 juni 2020
  • 1 september 2020
  • 1 december 2020
*Nadat je de vier boeken uit jouw abonnement hebt ontvangen wordt er, tot wederopzegging, €16 per zending van je rekening afgeschreven. Omdat je de boeken 1 week voor verschijnen ontvangt is het niet mogelijk dat je de boeken reeds hebt.

Deel met je vrienden:

De vakkundige redactie van het Thrillerabonnement

A.W. Bruna Uitgevers, onderdeel van WPG Uitgevers, geeft al meer dan 150 jaar boeken uit die door miljoenen mensen in Nederland gelezen worden. Onze thrillers staan dan ook steevast in de Bestsellerlijst en veel beginnende auteurs van A.W. Bruna zijn inmiddels uitgegroeid tot internationale succesauteurs. Denk aan Paula Hawkins (Het meisje in de trein), Terry Hayes (Ik ben pelgrim), De Börjlinds (Springvloed) en vele anderen.

Steven Maat

Uitgever
Steven heeft een groot internationaal netwerk waardoor hij aanstormend talent als eerste ontdekt. Hij heeft bijvoorbeeld David Baldacci en John Grisham naar Nederland gehaald en bestseller auteur Terry Hayes, bekend van Ik ben Pelgrim.

Ilse Arkesteijn

Redacteur
Ilse heeft veel ervaring in het acquireren van thrillers en romans. Het meisje in de trein is dankzij haar naar Nederland gehaald. Need we say more. Ja, want ze heeft bijvoorbeeld ook Liane Moriarty en Guillome Musso ontdekt.

Susan Sandérus

Redacteur
Susan heeft vele thrillers op haar naam staan, met een uitstekend neusje voor auteurs uit Scandinavië. Zo heeft ze de Börjlinds ontdekt, Jens Lapidus en Jens Henrik Jensen. Maar ook auteurs als Deon Meyer laat ze niet aan zich voorbij gaan.

Doe een boekenabonnement cadeau

Verras een vriend(in) met vier spannende boeken

  • Vier cadeaus in één
  • Gratis thuisbezorgd op zijn/haar adres
  • Abonnement stop automatisch
  • En een welkomstgeschenk voor jezelf!
1561420800

Het aftellen is weer begonnen!

Het eerstvolgende boek verschijnt over:

Wat mensen over het Thrillerabonnement zeggen

Wat mensen over het Thrillerabonnement zeggen

Vraag en antwoord


Welke boeken ontvang ik?

Je ontvangt de beste selectie uit het aanbod nieuwe thrillerdebuten van A.W. Bruna. Wij zijn dé uitgeverij op het gebied van topthrillers. Auteurs als Stieg Larsson, John Grisham, David Baldacci en Paula Hawkins zijn door ons naar Nederland gehaald.

Waar kan ik terecht bij vragen of klachten?

Vijf dagen per week staat er een team van mensen voor je klaar bij de klantenservice. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur op 085 0293180 of per mail via klantenservice@awbruna.nl.

Hoe zeg ik op?

Opzeggen is heel gemakkelijk. Je kunt via klantenservice@awbruna.nl laten weten dat je wilt opzeggen. Nadat je de eerste vier boeken uit jouw abonnement hebt ontvangen kun je per boek opzeggen!

Staat jouw vraag er niet tussen? Kijk dan bij de veelgestelde vragen