Nieuw schrijversduo: Marcel van de Ven & Willem Asman!

A.W. Bruna Uitgevers verwelkomt het nieuwe schrijversduo Marcel van de Ven, opsporingsexpert en auteur van bestseller De Kooi en Willem Asman, Gouden Strop-winnaar en bestsellerauteur. Samen schrijven ze een unieke thrillertrilogie!

Met Marcel van de Ven als dé undercover- en opsporingsexpert en Willem Asman als gelauwerd thrillerauteur is er een nieuw schrijversduo opgestaan. Hun rauwe, realistische en actuele boekenserie volgt een specialistisch politieteam in hun strijd tegen de georganiseerde zware misdaad.

In de trilogie jaagt een uiterst geheim team van specialisten op een complex doelwit binnen de georganiseerde misdaad dat zich op een ondenkbaar niveau van de samenleving bevindt. De internationale dreiging voert de druk binnen het team nog verder op. Hun missie confronteert hen met de vraag wat gevaarlijker is: de onderwereld óf de bovenwereld?

Marcel van de Ven en Willem Asman tekenen contract bij A.W. Bruna uitgevers samen met Uitgever Steven Maat en Redacteur Anna Jansen

Het eerste deel in de spannende thrillertrilogie verschijnt in het najaar van 2022!

Lees ook deze artikelen:

5x ontroerende coming-of-ageromans

Vroeg of laat moeten we er allemaal aan geloven: volwassen worden. En dat dat niet zonder vallen en weer opstaan gaat, weet de literatuur ons wel te vertellen.

Blog
Lees meer

Vergelijkbare thema's