Marieke Niezen aangetreden als directeur van A.W. Bruna Uitgevers

Het is met veel trots dat wij kenbaar mogen maken dat per 1 mei 2018 Marieke Niezen is aangetreden als directeur van A.W. Bruna Uitgevers. Zij volgt Johan de Koning op, die het komende jaar nog als adviseur verbonden blijft aan de uitgeverij. Marieke wordt hiermee verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de uitgeverij.

‘A.W. Bruna kan bogen op 150 jaar uitgeeftraditie en bouwt volop aan een mooie toekomst. Ik zie het als een enorme eer en uitdaging om samen met het team deze toekomst verder vorm te geven binnen een snel veranderende wereld. A.W. Bruna wil hierbij haar marktleiderschap in het thrillergenre uitbouwen en tevens zien we groeimogelijkheden binnen een aantal non-fictiegenres. We hebben een heel mooi en divers uitgeefhuis met een groot aanbod aan interessante verhalen. Ik kijk ernaar uit om hier samen met alle collega’s van A.W. Bruna aan verder te werken.’

Marieke heeft de afgelopen jaren als MT-lid intensief samengewerkt met Johan en mooie successen geboekt. A.W. Bruna maakt momenteel een gestage groei door met succesvolle auteurs en titels zoals Suzanne Vermeer, Omdenken en Carlos Ruiz Zafón. Hiervoor was Marieke hoofd marketing en publiciteit bij A.W. Bruna.

Gerelateerde artikelen

E-bookdeals op AWBruna.nl

Lees jij graag e-books? De e-books van onze toppers zijn de komende tijd maar € 4,99 per stuk – exclusief bij awbruna.nl! Mis het niet en sla snel je slag!

Nieuws
Lees meer

Nieuwe boeken in februari 2023

Ben jij benieuwd naar de nieuwe boeken die in februari bij A.W. Bruna Uitgevers verschijnen? Lees dan snel verder!

Blog
Lees meer

Top 10 boeken van dit moment

Ben je op zoek naar je volgende geweldige boek, maar weet je niet waar je moet beginnen met zoeken? Dit zijn de top 10 meest verkochte boeken van dit moment, en ze zullen je gegarandeerd urenlang leesplezier bezorgen.

Blog
Lees meer