Esther Perel verkozen tot Harper’s Bazaar International Woman of the Year 2018

Harper’s Bazaar eert en bekroont nationale en internationale uitblinkers: vrouwen die van visie, durf, betrokkenheid en stijl getuigen. Dit jaar heeft De Tafel van Twaalf besloten dat bestsellerauteur Esther Perel International Woman of the Year 2018 is. De Tafel is een adviesraad van inspirerende vrouwen die succesvol zijn in hun eigen vakgebied. Van vrouwen uit de wetenschap, de uitgeverij en de politiek tot de topsport: elk jaar dragen zij drie vrouwen aan voor de Women of the Year-verkiezing. Dit jaar bestond de Tafel uit o.a. Anna Drijver en Lilianne Ploumen.

Harper’s Bazaar: ‘Na Zomergasten [is Esther Perel] de meest besproken vrouw van het jaar. Ze durft dingen te benoemen en weet waarover ze spreekt. Esther Perel lijkt meer te weten van ons dan wijzelf.’

Esther Perel: ‘De Women of the Year Awards van Harper’s Bazaar eren vrouwen die nieuw terrein ontginnen in de mode, film, kunst, literatuur, muziek, dans en politiek. Ik voel me ongelooflijk vereerd dat Harper’s Bazaar Nederland mij beschouwt als een van deze vrouwelijke pioniers.’

Andere winnaars van de jaarlijkse Women of the Year-verkiezing zijn zangeres Wende Snijders (Oeuvre Award), schrijver en theatermaker Marjolijn van Heemstra (Jong Talent Award) en Tweede Kamer-voorzitter Khadija Arib (Woman of the Year 2018). Miluska van ’t Lam – de kersverse hoofdredacteur van Harper’s Bazaar – reikte de awards tijdens de feestelijke avond uit.

Voor meer informatie, klik hier.

 

Gerelateerde artikelen

E-bookdeals op AWBruna.nl

Lees jij graag e-books? De e-books van onze toppers zijn de komende tijd maar € 4,99 per stuk – exclusief bij awbruna.nl! Mis het niet en sla snel je slag!

Nieuws
Lees meer

Nieuwe boeken in februari 2023

Ben jij benieuwd naar de nieuwe boeken die in februari bij A.W. Bruna Uitgevers verschijnen? Lees dan snel verder!

Blog
Lees meer

Top 10 boeken van dit moment

Ben je op zoek naar je volgende geweldige boek, maar weet je niet waar je moet beginnen met zoeken? Dit zijn de top 10 meest verkochte boeken van dit moment, en ze zullen je gegarandeerd urenlang leesplezier bezorgen.

Blog
Lees meer