de expert

Drs. Nynke Nijman

Nynke is psycholoog, systeemtherapeut en consulent seksuele gezondheid NVVS. Ze werkt als relatietherapeut en seksuoloog, ze is columnist, gastdocent, oprichter van ILVY, host van de podcast "Seks, Relaties en Liefdes!" en auteur van het in 2020 verschenen boek "De Relatie-apk". Verder is ze regelmatig in de media te zien als expert op het gebied van seksualiteit en relaties.

Dit leer je:

  • Hoe je een sterk gevoel van intimiteit creëert
  • Hoe je werkt aan de meest voorkomende relatieproblemen
  • Elkaar beter begrijpen en beter op elkaar in spelen

Dit krijg je:

Online training op je eigen tempo

11 inspirerende lessen in de vorm van video’s

Opdrachten om samen of alleen mee aan de slag te gaan

Inclusief het boek De Relatie-apk

Dit is iets voor jou als je:

  • Aan relatietherapie denkt, maar nog twijfelt
  • Meer inzicht wilt hebben in de basis van een goede relatie
  • Je sterker verbonden wilt voelen met je partner

Ontworpen voor je smartphone

  • Volg de training waar je maar wilt, je telefoon heb je altijd bij je!

Inhoud online training:

 
Bite #1
Intimiteit als basis
Hoe koester je de intimiteit binnen je relatie, die tijdens verliefdheid zo vanzelfsprekend lijkt? Ontdek hoe je weer nader tot elkaar kunt groeien in iedere fase van je relatie.
Bite #2
Veilige of onveilige hechtingstijl?
Vind je het eng om partner volledig te vertrouwen? Of ben je soms bang dat je partner je niet leuk genoeg vindt? Onderzoek jullie hechtingstijlen en leer zowel je partner als jezelf beter te begrijpen.
 
 
Bite #3
Oefenen met copingsmechanismen
Niet iedereen reageert even handig op een lastige situatie. Ga aan de slag met copingsmechanismen om in het vervolg liefdevol te reageren op elkaar, ook als het wat minder gaat.
Bite #4
Durf je ware emoties te tonen
Merk je dat je vaak boos bent? Vind je het lastig te benoemen wat nu écht het probleem is? Door te werken aan jullie emotieregulatie zitten jij en je partner sneller weer op één lijn.
 
 
Bite #5
Communicatie is de sleutel
Uiteindelijk komt het slagen van iedere relatie neer op een goede communicatie. Kun jij je partner precies vertellen wat je verwacht en nodig hebt? Of gaan er soms belangrijke signalen verloren?
Bite #6
Omgaan met jaloezie
Jaloezie speelt altijd een rol in relaties, bij de een wat meer dan de ander. Leer op een andere manier om te gaan met jaloezie en zet het in als tool om je relatie beter te maken.
 
 
Bite #7
Maak van kwetsbaarheid je kracht
Vind je het spannend om kwetsbaar te zijn binnen je relatie? Door muren om je heen te bouwen maak je geen verbinding meer met de ander, terwijl dat juist is wat je nodig hebt binnen een relatie.
Bite #8
Seks en seksualiteit
Een relatie is meer dan alleen seks, maar seks kan je relatie wel verrijken. Wat prikkelt jouw seksuele brein? En welke rol mag seks spelen in relaties volgens jou? Ontdek hoe seksualiteit het beste past in jullie relatie.
 
 
Bite #9
Behoeften vervullen
Soms kun je je gepasseerd voelen in je relatie, vooral als je het lastig vindt om aan te geven wat jij écht nodig hebt. Leer wat jouw behoeften zijn en hoe je hierover het gesprek aangaat met je partner.
Bite #10
Tijd alleen is belangrijk
In een relatie breng je veel tijd samen door, maar tijd alleen doorbrengen is net zo belangrijk. Wist je dat de manier waarop je tijd alleen doorbrengt je relatie juist kan versterken?
 
 
Bite #11
Echt even samen
Ben jij ondernemend, maar zit je partner liever samen op de bank of andersom? Is een date met jullie kinderen in jouw ogen geen échte date? Leer de balans te vinden als je beiden een andere idee hebt van samentijd.

Veel gestelde vragen:

Hoe kan ik de training volgen?

Zodra je de bestelling hebt afgerond krijg je binnen een paar minuten de inloggegevens waarmee je jouw account kunt activeren. Nadat je bent ingelogd krijg je direct toegang tot alle bites. Je volgt de training in de browser van je smartphone, tablet of desktop.

Wat is het verschil tussen de training en het boek?

Het boek kun je gebruiken als naslagwerk bij de training. In de training komen dezelfde onderwerpen aan bod als in het boek.

Hoeveel tijd kost de training?
Elke bite duurt ongeveer 20 minuten, want je ontvangt naast de video’s ook artikelen, bijlagen en opdrachten. Het verschilt per bite hoeveel tijd het kost om de opdracht uit te voeren. Hoeveel tijd je daarin steekt bepaal je natuurlijk zelf.
Ik heb problemen met inloggen, wat moet ik doen?
Mail ons op mindbites@awbruna.nl, dan helpen we je verder.
Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen, is er iets niet goed gegaan?
Het kan zijn dat je de bevestigingsmail in je spambox hebt ontvangen. Is dit niet het geval, stuur dan een mail naar mindbites@awbruna.nl en we helpen je verder!

Contact

Heb je vragen? Stuur dan een mail naar info@mindbites.nl

@media (max-width: 767px) { .banner__subtitle { line-height: 22px;}h1.banner__title { line-height: 22px; margin-top: 0px; margin-bottom: 35px;}.banner__subtitle { margin-bottom: 15px;}.btn__banner, .btn-iform { margin-top: 0px;}.content__block__smartphone .content__block__image { background-size: contain!important;}.banner__price-indicator { top: 120px;}}@media (max-width: 576px) {.banner__image { min-height: 440px; background-position: center;}.banner__price-indicator { right: 20px; top: -200px; left: unset;}}.content__block__header { text-align: center!important; margin-left: unset!important; width: 100%!important;}