Lezen. Ontspannen. Ontwikkelen.

Contactinformatie

Beste bezoeker,

Naar aanleiding van het advies van het RIVM van 12 maart 2020 heeft WPG en daarmee ook A.W. Bruna het volgende besloten:

  • Alle medewerkers van A.W. Bruna Uitgevers werken tot en met 31 maart vanuit huis. Het kantoor op Wibautstraat 133 is ook daadwerkelijk gesloten.
  • Onze medewerkers kunnen vanaf hun huisadres inloggen op onze mail- en administratiesystemen. We werken dus gewoon door en zijn via mail en mobiele telefoon goed bereikbaar.
  • We willen u vragen om zo min mogelijk per post naar ons te versturen, en als het kan de documenten te scannen en te mailen.
  • Afspraken doen we zo veel mogelijk telefonisch of via Skype. Boekhandelsbezoeken kunnen in overleg met de verkoopafdeling doorgang vinden.
  • We werken er heel hard aan om alles volgens planning te laten verlopen. Dat wil ook zeggen dat alle nieuwe boeken (in welke vorm dan ook) zullen verschijnen op de geplande data.

Ik wens iedereen een goede gezondheid toe. Hartelijk dank voor uw begrip. En mocht er iets onduidelijk zijn, dan horen we het graag.

Marieke Niezen
Directeur

 

Adres en bereikbaarheid

Bezoekadres
Wibautstraat 133
1097 DN AMSTERDAM

Postadres
Postbus 51077
1007 EB AMSTERDAM

Komt u met het openbaar vervoer?
Klik hier om het reisadvies te bekijken.

Komt u met de auto?
Klik hier om de routebeschrijving te bekijken.

Algemeen

U kunt ons op diverse manieren bereiken. Hieronder ziet u per categorie de contactgegevens staan. Staat de categorie van uw keuze er niet bij? Of weet u niet precies met wie u contact moet opnemen? Dan kunt u altijd naar ons algemene nummer bellen:
T: +31 (0)20 21 81 600

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 30069106
BTW nummer: NL001758378B01

Wilt u uw vraag liever per e-mail stellen? Stuur dan een e-mail naar info@awbruna.nl.
Vragen met betrekking tot een bestelling uit onze webshop kunt u sturen naar klantenservice@wpg.nl. Zij staan voor u klaar en kunnen u alle informatie geven over bezorging, retouren, betalingen, etc.

Verkoop

Bent u boekhandelaar of wederverkoper en wilt u titels bij ons afnemen? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling, verkoop@awbruna.nl of + 31 (0)20 21 81 600. Bezoek onze retailpagina voor meer en specifieke informatie over de verkoopmogelijkheden.

Special sales

Voor relatiegeschenken en andere buitenboekhandelsgerelateerde verkoop kunt u contact opnemen met
Boeken: Natascha Schrijn, natascha.schrijn@awbruna.nl
Bezoek onze bedrijvenpagina voor meer en specifieke informatie over special sales.

Helpdesk

Hebt u technische vragen over onze softwarepakketten, dvd’s of andere nieuwe mediaproducten? Neem dan contact op met onze helpdesk: helpdesk@awbruna.nl.

Pers

Wilt u een recensie-exemplaar, drukproef, auteursinterview of een digitaal bestand van de cover van een van onze boeken of dvd’s aanvragen? Stuur dan een e-mail naar: publiciteit@awbruna.nl. Op zoek naar contactpersonen? Bezoek onze perspagina.

Vlaanderen

De distributie en marketing van onze boeken in Vlaanderen worden verzorgd door Standaard Uitgeverij in België. Bezoek voor meer informatie de website www.standaarduitgeverij.be.

Foreign Rights

For more information regarding rights and film, tv and drama rights, please contact our editors through the following email address: info@awbruna.nl.

Werken bij A.W. Bruna Uitgevers?

Op dit moment hebben wij voldoende freelancecorrectoren, -persklaarmakers en -vertalers in ons bestand. Open sollicitaties voor deze functies zullen wij dan ook niet in behandeling nemen. Zodra wij weer op zoek zijn naar nieuwe freelancers zullen wij dat hier vermelden.

Open sollicitaties voor overige functies kunt u richten aan:
A.W. Bruna Uitgevers
Postbus 51077
1007 EB Amsterdam

Vermeld in uw sollicitatie duidelijk naar welke functie u op zoek bent zodat uw sollicitatie aan de juiste persoon kan worden gegeven. Studeer je nog en zou je graag stage bij ons komen lopen? Stuur dan een e-mail met je sollicitatiebrief, stage-opdracht en eventueel aantoonbare werkervaring naar info@awbruna.nl.