Boeken
Thrillers

Wolfsbloed

€ 9,99
Paperbackook verkrijgbaar als:

'Het verhaal leest heel vlot en blijft vooruitgaan met genoeg spannende momenten waardoor je het boek toch echt even niet weg kunt leggen.' Hebban

Eveline is in levensgevaar. Haar ontwaakte Wachtergave maakt haar een prooi voor demonen en de Broeders van Belial. Ze moet haar oude leven opgeven, weg van haar beste vriendin Cleo en haar grote liefde Azer.
Ze belandt in een Wachterhuis in Parijs, maar hoort ze daar wel thuis? Want Eveline kan niet vechten, niet doden en ze mist de vernietigende Wachterkracht waar Wachters mee geboren worden.
Toch moet ze de strijd aangaan – het is haar enige kans om haar moeder te bevrijden uit de klauwen van de duivelse Broeders. Maar de prijs voor Evelines gevecht wordt betaald in bloed.

Wolfsbloed is de ijzingwekkende opvolger van Sevenster in de serie ‘De laatste Wachter’. #delaatstewachter

  • Verschijningsdatum: 18-3-2015
  • ISBN: 978-94-005-0241-3
  • Aantal pagina's: 296
  • Uitgever: A.W. Bruna
  • NUR: 285
Uit de pers
'Je wordt constant verrast gedurende het boek. Soms sla je echt met verbazing de volgende bladzijde om!' Laura van der Linde (Laura's Book Journal)
'Ik zat vaak genoeg op het puntje van mijn stoel. En het einde.. What happened there? Ik was totaal flabbergasted..' burnmybook.nl
'Ik ben ervan overtuigd dat dit een van die series wordt waarin elk deel het vorige overtreft. Ik kan dan ook nauwelijks wachten op het volgende boek!' Joany de Vries (Craving Pages)