De knoppen van een typemachine in close up

Ghostwriter Door de Flines over het schrijven van Loiza

Appje van Loiza Lamers aan Door de Flines:
"Hee lieve Door, dat is een tijdje geleden.... Hoe is het met je? Ik kan wel zeggen dat ik je stiekem gemist heb hoor hahaha. Ik heb net alles in één ruk doorgelezen wat je ons gestuurd hebt en ik wil je oprecht bedanken! WAUWW wat heb je dit prachtig verwoord en wat voel ik een trots als ik dit lees. Ik weet dat we er nog niet helemaal zijn, met hier en daar een kleine aanpassing maar ik ben zo gelukkig met alles wat ik lees. Nogmaals dank voor dit prachtige verhaal en een dikke knuffel voor jou (emoji met hartjes om het gezicht)"

Hoe ik dit appje kreeg? Door voor een hele leuke vrouw en haar moeder een boek te schrijven: Loiza voor Loiza en Mirjam Lamers. Ik ben Door de Flines, ik ben ghostwriter en schrijfcoach en op deze plek vertel ik iets over het schrijven van het boek Loiza.

Meer inspiratie