Lezen. Ontspannen. Ontwikkelen.

De romans van Liane Moriarty – spannend, grappig en vlijmscherp

Iedereen leest de romans van Liane Moriarty! Ben jij al begonnen?

 

Bestsellerauteur Liane Moriarty groeide op in Sydney. In 2013 verscheen haar roman Het geheim van mijn man in de VS. Het boek stond vrijwel direct op #1 in The New York Times-bestsellerlijst en bleef daar langer dan een jaar in staan. Toen in 2014 Grote kleine leugens verscheen, kwam het direct binnen op #1 in de VS – Moriarty was hiermee de eerste Australische auteur die dat ooit geluk is. In 2017 zijn ook Bijna echt gebeurd en Drie wensen verschenen en met lof ontvangen. Inmiddels zijn in Nederland en Vlaanderen ruim 175.000 exemplaren van haar romans verkocht. Op 24 april 2018 verscheen Wat Alice vergat. Op 9 oktober zal wereldwijd haar nieuwe roman, Negen volmaakte vreemden, verschijnen.

Reese Witherspoon en Nicole Kidman schitteren inmiddels als krengerige huisvrouwen in de HBO-miniserie Big Little Lies, gebaseerd op de internationale bestseller Grote kleine leugens. Ook van de andere boeken zijn de filmrechten reeds verkocht.

‘Liane Moriarty is een auteur voor wie ik alles uit mijn handen laat vallen. Haar boeken zijn zo wijs, eerlijk en knap geobserveerd. Bovendien heb ik nog nooit een van haar ontknopingen kunnen raden.’ Jojo Moyes

Meer over dit boek
Nu ook als HBO-miniserie

Reese Witherspoon en Nicole Kidman schitteren als krengerige huisvrouwen in de nieuwe HBO-miniserie 'Big Little Lies', gebaseerd op 'Grote kleine leugens'. Bekijk nu gratis de eerste aflevering. De hele serie is nu te volgen op Ziggo Movies & Series XL.

Lees meer

Vlijmscherp, herkenbaar én grappig!

Vlijmscherp, herkenbaar én grappig!