Lezen. Ontspannen. Ontwikkelen.

Podcast Mayra Louise

Het is niet je lijf dat in de weg zit. Je bent het zelf.

“Ik geloof dat de wereld mijn boek en podcast nodig heeft. Het breekt mijn hart om te zien hoeveel vrouwen – en mannen – hun looks en lijf in de weg laten staan van wat ze écht zouden willen.
Na 20 jaar struggelen weet ik nu dat er niets mis is met mijn lijf, maar wel een heleboel scheef zit in de maatschappij. En daarom is er nu dit boek en de podcast. Om zoveel mogelijk mensen te laten weten dat ze goed genoeg zijn. “- Mayra Louise

Voor wie niet weet wie Mayra is: Mayra is self-love blogger & Instagrammer en gelooft erin dat het zonde is om je geluk af te laten hangen van je kledingmaat of gewicht. Dat is ook waar  haar podcastserie over gaat. Hoe zorg je ervoor dat je je beter gaat voelen over jezelf en je lijf? Mayra gaat in gesprek met vrouwen die haar inspireren op het gebied van self-love, self care en een positievere kijk op je lijf. Hiermee hoopt ze de self-love in jouw leven ook een flinke boost te geven. Tune in!

Episode #1 Dag dieet, tot nooit meer ziens.

Of luister via Spotify!

Episode #2 Meer zelfvertrouwen? Dat krijg je zo.

Wil je alle afleveringen luisteren ga dan naar Spotify voor het hele seizoen.

 

Meer over dit boek
'De maat is vol.'Mayra Louise over fat shaming

Noem Mayra Louise de Wilde (37) gerust te zwaar, plussize, groot of dik, want: 'Dat ben ik ook.' Net als bijna de helft van alle Nederlanders trouwens.

Lees meer

Een ander zal altijd iets van je vinden. Soms houden ze van je. En soms ook niet. Maakt geen moer uit hoe perfect je bent.

Mayra Louise