Lezen. Ontspannen. Ontwikkelen.

Over ons

Het A.W. Bruna blog wordt gevormd door de mensen die bij A.W. Bruna Uitgevers werken. We bloggen over de boeken die we uitgeven, de auteurs die ons komen bezoeken en bijzondere (boek)presentaties. We hopen je te inspireren en je blik te verruimen. Om niet alleen voor eigen parochie te spreken hebben we af en toe een gastblogger!

Dit zijn wij!

Saskia HauselSaskia Hausel
Coördinator publiciteit. Leest van Börjlinds tot Touber. Van Brown tot Grandes. Van Valtonen tot Freer en kan zo nog wel even doorgaan. Probeert hard te lopen en doet aan fotografie.

 

SusanSusan Sandérus
Acquirerend redacteur Fictie bij @awbruna. Favoriete (thriller)auteurs: Deon Meyer, Cilla & Rolf Börjlind, Jens Henrik Jensen en Jens Lapidus. Moeder van een prachtige zoon van 3 jaar. Is dol op groene thee, zwarte espresso en rode wijn. Houdt van: fotograferen, zingen (smartlappen), yoga, koken, jazz, vintage caravans en het pimpen van oude meubels.

 

Monique KrijnenMonique Krijnen_bw
Marketeer bij @awbruna, leest het liefst thrillers (Deon Meyer!) en literatuur uit alle windstreken ( Adam Johnson, Joachim Meyerhoff). Geboren en getogen in Bussum. Gaat graag op vakantie. Doet aan yoga. Is moeder van twee voetballende meisjes. Vindt koken superleuk ( maar niet doordeweeks). Eet graag soep, frambozen en chips.

 

JULIETTE

Juliette van Wersch
Uitgever van Signatuur. Altijd op zoek naar romans die het verschil maken en je anders naar mensen en de wereld laten kijken. Dol op coming of age, tragikomische verhalen en zwarte humor. Alleseter, verzamelt kookboeken, huft en puft zich door sportlessen, beziet alles van twee kanten, droomt ervan vloeiend Italiaans te spreken en ontdekt de wereld opnieuw door de ogen van haar dochter. Favoriete uitvindingen: pannenlikkers, de knijpkat, de iPad en Netflix.

 

Stevestevenn Maat
Uitgever Fictie bij @awbruna, afkomstig uit de omgeving Den Haag. Is gek op Indisch eten, whisk(e)y, slechte films, Bach, tennis, Ierland, hardlopen en harde muziek in de auto. Klust in het weekend veel te weinig in zijn huis, waardoor het na 10 jaar nog steeds niet af is. Als uitgever vooral op zoek naar schrijvers met lef. Leest tijdens zijn vakantie altijd iets van James Lee Burke en George Pelecanos.