Wateroverlast – Interview met Ruben van Dijk in NRC

Nederland ligt onder de zeespiegel. Wat als de dijken het begeven?

Net op het moment dat heel Nederland in de ban is van het wateroverlast, zullen de dijken het in Groningen en in Friesland houden of gaan ze het begeven en wat dan? Ruben van Dijk schreef hier eerder al een boek over, wat nu in de boekhandel ligt.

Ruben van Dijk is hierover door NRC Handelsblad geïnterviewd. Lees hier het interview .

Benieuwd naar het boek? Lees hier meer en bestel!

Gerelateerde artikelen

Wat kleuren ons leren over Japan

Kleuren: ze sieren onze wereld, beïnvloeden onze stemming en prikkelen onze zintuigen. Onze perceptie van kleur is vaak het resultaat van een culturele constructie die de geschiedenis en overtuigingen van een land en haar cultuur weerspiegelt. Overal ter wereld onthullen kleuren unieke verhalen.

Blog
Lees meer

De tien ingrediënten van het anti-aanbakbrein

In Het anti-aanbakbrein deelt Sanne van Arnhem haar strijd met DWP (Dat Wat Plakt). Lees hier meer over de elementen die er samen voor zorgen dat je strijdbaar ten tonele verschijnt wanneer je last hebt van een flinke dosis DWP.

Blog
Lees meer

5x tips voor Pride (en erna)

Het is prideweek. Ooit begonnen als protest voor gelijke rechten van lhbti+’ers, nu voornamelijk een viering van gender- en seksuele vrijheid en een belangrijk moment van zichtbaarheid. Wij tippen je een aantal queer boeken, waarmee je prideweek het hele jaar lang kunt vieren.

Blog
Lees meer