Tijdelijk in prijs verlaagd – geheimen voor het goede leven

Vanaf Black Friday zijn 4 van de beste boeken met daarin geheimen voor het goede leven tijdelijk in prijs verlaagd en nu voor een leuk bedrag verkrijgbaar. Zoek jij nog een goed kado om te geven of te vragen tijdens de feestdagen? Zie hieronder onze tips: 

Op deze pagina

Meik Wiking – Hygge (nu slechts € 15)

Meik Wiking – Hygge (nu slechts € 15)

Meik Wiking

Het Deense woord hygge is zo’n woord dat niet direct te vertalen is, maar iets betekent als comfort, warmte, saamhorigheid.
Hygge is het gevoel dat je krijgt als je met warme gebreide sokken aan met je partner op de bank knuffelt, voor het haardvuur terwijl het buiten donker, koud en stormachtig weer is. Of dat gevoel wanneer je met je beste vrienden samen thuis eet en een goed gesprek hebt bij kaarslicht. Het is dat niet te beschrijven gevoel dat je ervaart als het licht dat ’s ochtend door je slaapkamerraam valt precies goed is.
Denemarken is het gelukkigste land ter wereld. Meik Wiking dicht dit grotendeels toe aan hygge, de Deense mentaliteit voor het leven. Denen focussen zich op de dingen die er echt toe doen, zoals quality time met vrienden en familie, en genieten van de goede dingen in het leven. In zijn boek Hygge vind je praktische stappen en tips om zelf meer hygge te leven, ondersteund door Meik Wikings onderzoek aan het Happiness Research Institute. Omarm hygge en word gelukkiger!

Meik Wiking – Lykke (nu slechts € 15)

Meik Wiking – Lykke (nu slechts € 15)

Meik Wiking

Lykke (Luu-keh): het Deense woord voor geluk

Het is duidelijk waarom Denemarken vaak het gelukkigste land ter wereld wordt genoemd: niet alleen zijn werk en privé perfect in balans, hebben Denen gratis hoger onderwijs en treinen die altijd op tijd rijden, maar ze steken per huishouden ook vaker kaarsen aan dan waar ook!
En er is niemand die meer weet over geluk – wat de Denen lykke noemen – dan Meik Wiking, CEO van het Happiness Research Institute in Kopenhagen en auteur van de internationale bestseller Hygge. En hoewel we veel van de Denen kunnen leren over voldoening, is hij van mening dat de sleutels tot geluk over de hele wereld gevond

Lola A. Åkerström – Lagom (nu slechts € 12,50)

Lola A. Åkerström – Lagom (nu slechts € 12,50)

Lola A. Åkerström

Lagom is een manier van leven die harmonie bevordert. Het draait om eerlijkheid, gematigdheid en tevreden zijn met wat je hebt.

Laat dit prachtige boek je helpen om kleine, eenvoudige veranderingen aan te brengen in je dagelijkse bestaan, zodat je gelukkiger en evenwichtiger in het leven staat.

Niet te weinig, niet te veel, gewoon goed: dit is echt het Zweedse geheim voor het goede leven.

Qin Li – Shinrin-Yoku (nu slechts € 15)

Qin Li – Shinrin-Yoku (nu slechts € 15)

Qing Li

Shinrin-yoku of bosbaden is in Japan al tientallen jaren hét geheim om gezonder, rustiger en gelukkiger te worden. Door shinrin-yoku maak je op allerlei manieren weer verbinding met de natuur: van mindful in het bos wandelen tot even pauze nemen in een park, maar ook door op blote voeten door je eigen tuin te lopen.
Dr. Qing Li, internationaal dé expert op het gebied van bosgeneeskunde, toont aan dat je door tijd door te brengen tussen bomen en planten (en dat kan ook al door meer kamerplanten in huis te nemen of essentiële oliën te verstuiven) je bloeddruk kunt verlagen, stress kunt verlichten, meer energie kunt krijgen en je immuunsysteem kunt versterken. In dit boek laat hij zien hoe je optimaal van deze natuurtherapie kunt profiteren, met anekdotes over de enorme kracht van bomen en praktische aanwijzingen om shinrin-yoku zelf te proberen.