Mijlpaal: een miljoen boeken verkocht van Suzanne Vermeer

Mijlpaal: een miljoen boeken verkocht van Suzanne Vermeer

De boeken van Suzanne Vermeer zijn al langere tijd zeer populair, maar deze maand is de magische grens van een miljoen verkochte exemplaren overschreden. Tevens was Suzanne Vermeer in 2011 de best verkopende auteur van Nederland.

Deze maand verschijnt het nieuwe boek van Suzanne Vermeer: Noorderlicht.

Alle titels van Suzanne Vermeer (All-inclusive, De vlucht, Zomertijd, Cruise, Après-ski, De suite, Zwarte piste en Bella Italia) zijn in de bestsellerlijst verschenen en verkopen steeds beter. Van Bella Italia zijn meer dan 100.000 exemplaren verkocht. In 2010 werd Cruise (2009) genomineerd voor de NS Publieksprijs en werd de website www.suzannevermeer.nl gelanceerd. Inmiddels zijn er al meer dan 100.000 bezoekers op deze site geweest.

Vanaf 17 januari start een landelijke actie waarbij kopers van een Suzanne Vermeer-boek het boek De bestemming cadeau krijgen.

Redacteur Juliette van Wersch: ‘We bereiken met de boeken van Suzanne Vermeer een grote lezersgroep die houdt van de mix van spanning, avontuur en reizen. Het is geweldig om te zien dat de vakantiethriller zo succesvol is geworden.’

Noorderlicht

Wat een onvergetelijke rondreis in Noorwegen had moeten worden, verandert in een helse tocht… Klik hier voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen

5x literatuur voor 2022 waar je niet op kunt wachten

Een nieuw jaar is een goed moment om vooruit te kijken en nieuwe leesplannen te maken. Wij hebben de vijf grootste titels die je binnenkort kunt verwachten alvast voor je op een rijtje gezet.

Blog
Lees meer

Franco Faggiani over zijn nieuwe roman

In Faggiani's nieuwe roman is opnieuw en hoofdrol weggelegd voor de natuur. Faggiani nam de aardbeving in het Italiaanse stadje Amatrice van 2016 als uitgangspunt voor zijn boek.

Blog
Lees meer