Ivo Niehe interviewt Spaanse bestsellerauteur Carlos Ruiz Zafón in Concertgebouw Amsterdam

Op maandagavond 13 november presenteert de Spaanse auteur Carlos Ruiz Zafón, bekend van o.a. de internationale bestseller De schaduw van de wind, zijn nieuwe roman Het labyrint der geesten in de Kleine Zaal in het Concertgebouw. Televisiepresentator Ivo Niehe is de gastheer van de avond en zal Carlos Ruiz Zafón interviewen over zijn nieuwste boek, het schrijverschap en zijn liefde voor muziek. Aan de hand van zelfgekozen muziek en een eigen compositie voert Zafón zijn publiek naar die magische wereld waar literatuur en muziek samenkomen.

Uitgeverij Signatuur organiseert deze avond in samenwerking met BorderKitchen.

Het labyrint der geesten, de meesterlijke ontknoping van het vierluik Het Kerkhof der Vergeten Boeken verschijnt op 7 november. De eerdere romans, De schaduw van de wind, Het spel van de engel en De gevangene van de hemel zijn stuk voor stuk hedendaagse klassiekers geworden. In Nederland en België verkochten de eerste drie delen al 1,2 miljoen exemplaren.

Carlos Ruiz Zafón (1964, Barcelona) is wereldwijd de meest gelezen Spaanse schrijver na Cervantes. Vele miljoenen exemplaren gingen over de toonbank, zijn werk is in meer dan 50 talen verschenen en werd bekroond met talrijke literaire prijzen.

Kaarten voor deze avond zijn verkrijgbaar via www.concertgebouw.nl. Het evenement vindt plaats van 20.15u tot 21.45u in het Concertgebouw te Amsterdam.

Carlos Ruiz Zafón zal ook Leeuwarden, Eindhoven, Maastricht, Antwerpen en Gent bezoeken. Meer informatie daarover is hier te vinden!

Gerelateerde artikelen

9 boeken over lezen, boeken en lezers

Als boekenwurm stopt je hobby natuurlijk niet bij het lezen van boeken. Ben je net als wij het liefst 24/7 bezig met boeken? Dan mogen deze boeken over boeken, lezen en boekenliefhebbers niet op jouw TBR (To Be Read) ontbreken!

Blog
Lees meer

Hoe boeken de wereld verrijken

Waarin schuilt de kracht van boeken? Boeken geven je uiteraard ontspanning, maar ook houvast, inzicht en geborgenheid. Wij geven je vijf boekentips!

Blog
Lees meer