Inschrijving 3e Booksteps-wandeltocht geopend

Inschrijving 3e Booksteps-wandeltocht geopend

In navolging van de wandeltochten in 2010 en 2011 wordt er ook in 2012 weer op de derde zaterdag van de derde maand een Booksteps-wandeltocht georganiseerd. De wandeltocht vindt plaats op zaterdag 17 maart 2012 in en rond Wijk bij Duurstede. Iedereen is van harte welkom om mee te wandelen!

Er kan gekozen worden uit verschillende afstanden van 5 tot 25 km. De routes lopen door essenhakhoutvelden en bossen, over klompenpaden en langs kerken en kastelen. De wandeltocht heeft twee doelen: genieten van de wandeling én meehelpen aan het verkrijgen van lees- en schoolboeken voor anders kansarme jongeren in Noord-Oeganda.

Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro per persoon. Met het inschrijfgeld van de 2e Booksteps-wandeltocht (19 maart 2011) kon een derde bibliotheek van start gaan. Dit jaar wandelen we voor het verder inrichten van deze bibliotheek. Van elke 5 euro aan inschrijfgeld kan één boek aangeschaft worden. Hierdoor hebben nog meer jongeren in Noord-Oeganda kans op een betere toekomst!

De 3e Booksteps-wandeltocht wordt georganiseerd in samenwerking met A.W. Bruna Uitgevers en onder auspiciën van de Sticht Gooise Wandelsport Bond. De routes worden met pijlen aangegeven en u ontvangt een gedetailleerde routebeschrijving aan de start.

Inschrijven kan via de website www.booksteps.nl, per e-mail info@booksteps.nl of op zaterdag 17 maart 2012 aan de start in Wijk bij Duurstede.

Start- en finishlocatie is het Revius Lyceum, Remus 4, 3962 KT Wijk bij Duurstede. De wandeltochten starten vanaf 9.00 uur. Ga voor meer informatie, specifiekere starttijden, de bereikbaarheid en antwoorden op veelgestelde vragen naar www.booksteps.nl.

Gerelateerde artikelen

5x literatuur voor 2022 waar je niet op kunt wachten

Een nieuw jaar is een goed moment om vooruit te kijken en nieuwe leesplannen te maken. Wij hebben de vijf grootste titels die je binnenkort kunt verwachten alvast voor je op een rijtje gezet.

Blog
Lees meer

Franco Faggiani over zijn nieuwe roman

In Faggiani's nieuwe roman is opnieuw en hoofdrol weggelegd voor de natuur. Faggiani nam de aardbeving in het Italiaanse stadje Amatrice van 2016 als uitgangspunt voor zijn boek.

Blog
Lees meer