Berthold Gunster verkoopt meer dan 250.000 boeken

Berthold Gunster verkoopt meer dan 250.000 boeken

Levboeken en Berthold Gunster vieren feest want er zijn meer dan 250.000 boeken van Berthold Gunster verkocht! Gunster is auteur van Ja-maar, wat als alles lukt? , Huh!? De techniek van het omdenken, Omdenken, Ik ben oké, jij bent een sukkel en Omdenken in relaties.

Omdenken, het kaartspel

In april van dit jaar verschijnt Omdenken, het Kaartspel. Het spel is bedoeld om in groepen vanaf 2 personen problemen om te denken. Het spel bevat een handleiding en 90 kaarten met omdenkvragen als ‘wie heeft voordeel bij dit probleem’ en ‘stel je probleem was de bedoeling, wat dan?’

Meer zien van Ja-maar?

Ja-maar zal, in samenwerking met Mojo Theater, gedurende het seizoen 2012-2013 met een avondvullende theatershow door het land trekken. Humor, cabaret én inzicht. Inmiddels staan zo’n 30 Shows gepland. Check de websites www.omdenken.nl en www.Ja-maar.nl voor data en locaties.

Meer horen van Berthold Gunster?

Omdenkfilosoof Berthold Gunster is elke maandag ochtend rond 07:45 uur te horen met een korte column op Q-music. Volg de radio-column en begin fris omgedacht de week!

Dilemmakaarten app

Was er in papieren vorm al een Ja-maar Dilemma kaartenspel, nu is hetzelfde spel ook verschenen in de vorm van een App. Voordeel? Kaarten altijd bij de hand, meer dan 175 verschillende antwoorden, nog nooit was een probleem omdenken zo makkelijk. Probleem? Trek een kaart! Te koop in de Appstore.

Gerelateerde artikelen