Bastiaan Ragas volop in het nieuws

Bastiaan Ragas volop in het nieuws

Bastiaan Ragas volop in het nieuws

Bastiaan Ragas is tot en met eind maart te zien op de planken met de voorstelling: Help! Ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt. Het is een toneelbewerking van het gelijknamige boek van Kluun. Binnenkort staat Bastiaan samen met zijn vrouw Tooske op het podium. Tooske vervangt namelijk een aantal voorstellingen van Dorien Haan, die sinds afgelopen donderdag met zwangerschapsverlof is. Tooske gaat niet alle voorstellingen overnemen, want Anne Lamsvelt, die eerder onder meer de rol van Ada speelde in de musical Soldaat van Oranje, is de vaste vervangster van Dorien.

Bastiaan vindt het leuk dat hij samen met zijn vrouw het stuk kan spelen. Bastiaan:”Fantastisch dat ik Tooske, mijn eigen vrouw, die ik ontmoet heb in het theater bij De Drie Musketiers, drie kinderen verder, weer aan mijn zij heb op het toneel. Nota bene in een voorstelling over het krijgen van kinderen!”

Maar er is nog meer nieuws over Bastiaan. De eerste aflevering van het vierdelige tv-drama Beatrix, Oranje onder vuur is 2 januari uitgezonden en heeft maar liefst 1,7 miljoen kijkers getrokken! Bastiaan speelt in de serie de rol van prins Willem Alexander.

Het tv-drama is gemaakt door dezelfde producent, regisseur en scenarioschrijver als Bernhard, Schavuit van Oranje, de goed ontvangen tv-serie uit 2010. Die serie trok soms twee miljoen kijkers. Wij zijn benieuwd of Beatrix, Oranje onder vuur dat kijkcijferaantal gaat verbreken. Wij hopen natuurlijk van wel!

Bronnen: nu.nl en NRC.nl

Gerelateerde artikelen

5x literatuur voor 2022 waar je niet op kunt wachten

Een nieuw jaar is een goed moment om vooruit te kijken en nieuwe leesplannen te maken. Wij hebben de vijf grootste titels die je binnenkort kunt verwachten alvast voor je op een rijtje gezet.

Blog
Lees meer

Franco Faggiani over zijn nieuwe roman

In Faggiani's nieuwe roman is opnieuw en hoofdrol weggelegd voor de natuur. Faggiani nam de aardbeving in het Italiaanse stadje Amatrice van 2016 als uitgangspunt voor zijn boek.

Blog
Lees meer