Self-care met Mayra Louise

  • Leer liever voor jezelf te worden
  • Leer van self-care een gewoonte maken
  • Ontwikkel een positieve mindset
Bekijk training

De Relatie-apk

  • Creëer meer intimiteit in je relatie
  • Geef je relatie de aandacht die het verdient
  • Voel je meer verbonden met je partner
Bekijk training

Over MindBites

MindBites is een initiatief van A.W. Bruna Uitgevers. A.W. MindBites zijn online trainingen waarbij je door middel van korte bites jezelf ontwikkelt op persoonlijk vlak. De bites bestaan uit video’s, opdrachten, artikelen en praktische tips. De experts van de trainingen zijn non-fictie auteurs van A.W. Bruna Uitgevers.

Veel gestelde vragen

Kan ik direct beginnen met de training?

Zodra je de bestelling hebt afgerond krijg je binnen een paar minuten een mail met daarin de inloggegevens waarmee je jouw account kunt activeren. Nadat je bent ingelogd krijg je direct toegang tot alle bites. Je volgt de training in de browser van je smartphone, tablet of desktop.

Hoeveel tijd kost de training?

Elke bite duurt ongeveer een kwartier tot twintig minuten, maar je ontvangt ook opdrachten en/of artikelen. Het verschilt per bite hoeveel tijd het kost om de opdracht uit te voeren. Hoeveel tijd je daarin steekt bepaal je natuurlijk zelf.

Moet ik de boeken gelezen hebben?

Je kunt de trainingen volgen zonder dat je het boek gelezen hebt. Bij de training van Nynke Nijman kun je het boek als naslagwerk gebruiken. De training van Mayra is een verdieping van het onderwerp self-care, de content die je ontvangt staat niet in het boek.

Ik heb problemen met inloggen, wat moet ik doen?

Mail ons op mindbites@awbruna.nl, dan helpen we je verder.

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen, is er iets niet goed gegaan?

Het kan zijn dat je de bevestigingsmail in je spambox hebt ontvangen. Is dit niet het geval, stuur dan een mail naar mindbites@awbruna.nl en we helpen je verder!

Contact

Je kunt ons bereiken door een mail te sturen naar mindbites@awbruna.nl of tijdens kantooruren te bellen naar +31 (0)20 21 81 600